Noi Acrorip Acro 8.23 software RIP cu Blocare cheie dongle pentru Epson Toate Modelele Inkjet printer UV flatbed

181.67lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Aceasta este software-ul care special pentru Acro software RIP . Putem înregistra acest driver USB flash disk ,ne va livra softdog și conducătorul auto împreună pentru client. avem, de asemenea, va trimite softdog pentru client și conducătorul auto va fi trimis prin e-mail la client . Numărul de versiune: Pentru AcroRip823 PAR software va compatibile cu următoarele pentru Epson printer: Pentru UV faltbed imprimanta stylus photo R1290, R1390,R230/de mărcile de oțel r220/R210/R200, R290/R330/L800 Pentru stylus office T30 Pentru stylus photo R1800,R1900,R2100,R2880 Pentru stylus Pro 3800, 4880,7880,9800 Notă: Acest software este compatibil cu XP și Windows 7, de 8, 10 sistem este un puternic sistemul de operare poate suporta patru limbi: chineză Simplificată, Chineză Tradițională, engleză. Acest software au fost renumite ca multi-funcție, inclusiv de ieșire cerneală albă, de calibrare a culorii și ajustarea imprimare dimensiunea, poziția, culoarea, densitatea de cerneală , cu precizie de la distanță de calibrare a culorii etc.

Plata :

Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos:

Dacă există orice problemă cu privire la plată,pls nu ezitați să ne contactați. Notificare :

Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

Transport

Transport vor fi aranjate în termen de 7 zile de la confirmarea de plată

Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă

1) vă Rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul de urmărire, și 3-7 zile sau mai mult după livrare, logistica informațiile vor fi actualizate. Dacă orice probleme cu privire la informațiile de urmărire ,pls contactati-ne inainte de a pune pentru a disputa

2) vă Rugăm să ne contactați prin mesaj ,e-mail, sau manager de comerț, dacă aveți orice alte cerințe.

3) vă Rugăm să verificați pachetul și elemente sunt fie intact. Contactați-ne:

Am plecat de feedback-ul pozitiv pentru tine dupa receptionarea platii. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul Pozitiv și 5 Scor DSR este foarte apreciat.

Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute,vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Dacă orice întrebare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați , Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, din cauza diferenței de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat, Vom răspunde la timpul de lucru în China

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model Acro 8.23 software RIP cu Blocare cheie dongle
Sistemul De Operare pentru windows xp, win 7, win 8, win 10
Compatibil Pentru Epson
Tip Acro 8.23 software RIP cu Blocare cheie dongle
Nume De Brand TOPPARTS
costum pentru A3 A4 printer UV flatbed

Produse similare