7Inch Rotund cu LED-uri Faruri Daymaker & 4.5 inch proiectoare ceata Lampi drl cu 7" Adaptor suport Inel Pentru Harley Davidsion Motocicleta

79.13lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


7Inch Rotund cu LED-uri Faruri Daymaker cu 4.5 inch proiectoare ceata Lampi drl cu 7" Adaptor suport Inel Pentru Harley Davidsion Motocicleta descriere Produs 7 inch faruri led caietul de sarcini: Putere de Ieșire: 50W(fazei)/30W(low beam) Chip de LED-uri: 10W *6pcs Temperatura de Culoare: 6000-6500K IP: IP67 Material Carcasă: carcasă din aluminiu turnat sub presiune Suport de Montare: Aluminiu Material Lentile: PC Culoare Carcasa: Negru Dimensiune: 7 inch Temperatura de Operare: -45°C +85°C Durata de Viata: 40.000 de ore Tip: Faruri LED Cu Halo Înger Ochii de Intrare: 12-24V DC Tensiune de Operare: 10-30V DC Flux Luminos: 3000LM@fascicul de mare, 2000LM@low beam Conector: H4/H13 (Sol și a fazei lungi) pachetul include: 1buc 7 inch healdight + 1buc H4-H13 adpter + 1buc sârmă adpter 4.5 inch led lumina de ceață: PUTERE: 30W*2 TENSIUNE de alimentare: DC 9-32V LUMENI: 1440LM*2 LED-uri: 12buc*5w Led-uri durata de VIATA: mai mult de 30000hours TEMPERATURA de LUCRU: -40~55 TEMPERATURA de CULOARE: 6500K MATERIAL: Aluminiu turnat locuințe Lens:PC Culoare Carcasă: Negru Reflector Culoare: Negru Emit Culoare: Alb Dimensioms: 4.5 inch Pachetul Include: O pereche(pachet de 2) de 7 inch suport inel de găleată: Stare: 100% de Brand Nou Ușor, argint Ajuta pentru a repara faruri LED ferm pe carenaj sau nacela Built-in izvoare pentru a calma de conducere vibrații vă Rugăm să verificați că această parte se potrivește vehiculului dumneavoastră înainte de a cumpăra se Potrivește orice Harley Davidson modele cu 7" faruri Pachetul Include: 1buc suport

Despre Noi:

Transport

1) bunurile sunt expediate de către international express(DHL, UPS, FEDEX,ARAMX,TNT,EMS, etc) sau China post air mail, timpul de livrare depinde de destinație și de metoda de transport.

2) taxe de Import,impozite și harges nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce riscul de taxe vamale. dar nu ne permitem nici un cost pentru client taxe de import. Te rog remarca-ne cât de mult ar trebui să fie evaluate, dacă aveți nevoie.

3) 3.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.Vă rugăm să ne furnizați adresa dumneavoastră completă cu numărul de Telefon și asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs.,vă rugăm să-l schimbe în primul rând înainte de a plăti.

Garanție Și Returnare 1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, vă rugăm să ne lăsați un feedback bun, iar noi vom face același lucru pentru tine.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema.

Am înțeles că preocupările și frustrările s-ar putea avea, și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

4. Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Feedback-ul vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv de la satisfăcător la primirea articolului. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva o problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Tip De Element Faruri De Asamblare
Putere 60w
Nume De Brand Marlaa
Tip De Material Aluminiu

Produse similare