SUNVENO Noua Moda Sac de Scutec Rucsac Mare Capacitate Sac Copil Sac de Scutec pentru Îngrijirea Copilului

200.45lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1

Aout Noi. Înființată în 2007,Sunveno este specializată în proiectarea,producția și vânzarea de materne și produse pentru copii,cum ar fi saci de scutec,copilul transportatorii ,Pachete Proaspete,de Mers pe jos Aripile,Părinte-copil, Pungi etc . Ca un brand de lider în domeniul mamei și copilului trave bunuri în China,vom alege cele mai bune materii prime de calitate,manopera excelente pentru a produce cele mai bune produse.Ne străduim să facem copii din copilărie de a deveni mult mai interesant.

De plată.

Dacă există probleme de plată,puteți obține ajutor de la acest link.

Termenii de livrare.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu.

Există orice taxe vamale?

De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare. Cum știi când coletele vor fi livrate? Vom urmări informații de transport maritim regulat. Mesajul va fi trimis pe Vilatudor.ro dacă pachetul a sosit la localpost birou. Vă rugăm să se concentreze pe ea, în cazul în care pachetul va fi returnat care rezultă din nimeni nu-l ia pentru o lungă perioadă de timp.

Feedback-ul .

1.Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine,sper că produsele noastre pot face întotdeauna mulțumit!

2.feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult!

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 42cm x 16cm x 28cm (16.54in x 6.30in x 11.02in)
Element De Lungime 28cm
Dimensiune (30cm
Numărul De Model DB02
Material Principal Nailon
Lățime Produs 16cm
Tip De Închidere Fermoar
Nume De Brand Sunveno
Model Tip Solid
Înălțime Element 42cm
Stil RUCSAC
culoare roz;albastru;gri
Articol Greutate 1kg
Tip De Element Saci De Scutec

Produse similare