Material PVC rezistent la apa fundal Fundal Lavabil Pânză 68cm x 130cm+Mic 68x68cm fundal suport de Sprijin

140.49lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material PVC rezistent la apa fundal Fundal Lavabil Pânză 68cm x 130cm+Mic 68x68cm fundal suport de Sprijin

Este disponibil un stand de sistem pentru a se potrivi 68cm fundal pânză de sistem. Acest lucru va ajuta la salvarea valoros spațiu de transport în mașini și camionete.

Fundalul este durabil și 100% de cea mai buna calitate din PVC material folosit în procesul de fabricație de care cu siguranță nu va dezamăgi.

Este bine pentru fotografi diferite de la amatori la profesionisti. Este perfect pentru fotografia de studio. Este cea mai bună soluție pentru a produce pentru fotografii și clipuri video sau web reclame sau reclame, sau mai ales pentru costum și portret. Puteți lua fotografii bune cu ușurință cu acest set profesional.

Setul este perfect pentru călătorie, ușor de transportat.

Fondul Caracteristici: Dimensiune: 68cm*130cm Greutate: 340g Culoare: Alb Material: de Înaltă densitate de culoare pură PVC farfurie de plastic Nici textura, rafinat, rezistent la apa, nu rid, opac, murdare pot fi spălate, simplu și convenabil Speciale Perfecționa terminat de proiectare, nu este ușor să reflectorizante la lumina, pot evita din jur culoare interferențe problema. Fondul suprafață printr-un tratament special (măcinare Fină de nisip abraziune), e duritatea, dar încă mai trebuie să acorde o atenție să-l protejeze. Are tenacitate, poate fi îndoit, dar nu se poate îndoi de drept-unghi, este preferat de fundal meci ideal.

Suport Stand Caracteristici: Dimensiuni asamblat: 68cm x 68cm Greutate Netă: 710g Material: Metal Lungime: 68cm, Max Inaltime: 68cm Min Inaltime: 38cm Pachet Inclusiv 1) PVC Alb studio foto fundalul x 1

2) 68*68cm suport de Sprijin x1

3) Clemă x 3

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 40cm x 10cm (19.69in x 15.75in x 3.94in)
Numărul De Model pvc fundal sta
Pachet Da
Nume De Brand Nicad

Produse similare