1.7 inch wide benzi de nailon,păr bands36pcs/sac poate mixte de culoare

74.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.7 INCH wide nailon benzi,benzi de păr,36buc/sac poate mixte de culoare

Observație:Toate culorile cum am arătat pe magazinul nostru au în stoc.Atunci când, pentru a vă rugăm să lăsați-mi un mesaj pentru ce culoare de care ai nevoie.Puteți alege diferite culori în 1 lot. Dacă nu ați alege culoarea,va vom trimite mixt color pentru tine!

Dacă pentru 600pcs fiecare culoare ,noi va oferim cel mai bun pret !

1.Size:4.5x18cm costum pentru 3-6 ani copii 2.Material:100% nailon Pachet inclusiv: 1 .un oppbag 2 .o bună calitate cutie sau o pungă de Plata: Putem accepta Escrow,western union ,banca. Shippment: 1)Vom trimite articol în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata este clar. 2)Este nevoie de multe ori 11-21 zile lucrătoare pentru a ajunge adresa ta. și dacă trăiești într-o țară îndepărtată pentru noi, timpul de livrare poate un pic mai mult, îți mulțumim pentru răbdarea ta, și bine ați venit să ne contactați pentru intrebare ! 3)Vom livra în întreaga lume, cu excepția Italiei și braziliei !!! 4)Dacă vă schimbați adresa,vă rugăm să contactați-ne într-o singură zi! 5)Pentru transport maritim combinat cu alte elemente,vă Rugăm să ne e-mail și așteptați pentru o nouă factură.

Rrturn politică: 1) Vom accepta retur în cazul în care elementul este deteriorat . 2) vă Rugăm să ne informați în termen de 48 de ore dacă un produs este defect condiție. 3) Apoi, vom comunica pentru a reveni..între Timp, vă rugăm să trimiteți defecte elementul înapoi la noi. 4) trebuie să-l primească în termen de 20 de zile, atunci când nava element defect. 5) Vom înlocui unul nou pentru tine în termen de 48 de ore,dacă ai greșit postul 6) Vom trimite rambursare dacă nu găsiți elementul în pachet!Dacă doriți să plătească pentru taxele postale. Feedback-ul&NOI 1) feedback-ul Dvs. este cel mai important pentru noi, vă rugăm să cumpere cu încredere, va vom oferi cele mai bune servicii disponibile. 2) Dacă aveți orice problemă, nu ezitați să ne contactați prin mesaj ebay 3) Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine

Descriere :

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (36 piese/lot)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 15cm (11.81in x 9.84in x 5.91in)
Material Nailon
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Numărul De Model FY0204
Fine sau de Moda Moda
Sezon Primavara, Vara, Toamna, Iarna
culoare roșu,lpink,verde,alb,negru ect.
Tip Benzi
Tip De Element Hairwear
Metale De Tip Nici unul
Stil Tradiționale
Nume De Brand iubesc flora

Produse similare