Fierbinte de vânzare! Universal de Perete pentru TV Mount Suport pentru cele Mai 14 ~ 32 Inch HDTV cu ecran Plat TV

33.11lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fierbinte de vânzare! Universal de Perete pentru TV Mount Suport pentru cele Mai 14 ~ 32 Inch HDTV cu ecran Plat TV

Produs Caracteristici Principale Pentru HDTV cu ecran Plat TV, SPHC cu acoperire terminat,adoptarea oțel de înaltă rezistență structura combinarea cu simplificat ștanțare design, nu numai frumoase, dar, de asemenea, de economisire de spațiu. Caietul de sarcini: Funcția: Suport de Montare pe Perete pentru televizor hd cu ecran Plat de TELEVIZIUNE Material: SPHC cu acoperire Aspect finit: Adoptarea oțel de înaltă rezistență structura combinarea cu simplificat ștanțare design, nu numai frumoase, dar, de asemenea, de economisire de spațiu. TELEVIZOR compatibil Dimensiune: 14 inch ~ 32 inch VESA Conformitate: 75 x 75 mm, 100 x 100 mm, 200 x 200 mm Capacitatea de Încărcare: 55lbs (25kg) Unghi de Înclinare: 0 grade lungimea profilului de perete: 25 mm Ajustat cu ușurință și instalate rapid domeniul de Aplicare: potrivit pentru cele mai HDTV cu ecran plat TV, TV LCD, TV LED, pentru TV cu Plasmă. Cum ar fi pentru Sony, Samsung, LG, TCL, pentru Panasonic, PHILIPS, pentru Sharp AQUOS, pentru SANYO, pentru Pioneer, pentru Toshiba TV cu Plasmă. Potrivit Pentru familie, divertisment, locuri publice si spatii comerciale, cum ar fi camera de zi, KTV, baruri, aeroporturi, stații de cale ferată, stații de autobuz, mall-uri, magazine de așteptare hol, camera de zi, mari săli de conferință, săli de clasă, hol și restaurante. Culoare: Negru Dimensiuni (L x W x D): 282 mm x 187 mm x 15 mm Aprobat: CE / FCC Service post-Vânzare: 1 An Garantie Greutate Pachet : 551 G / 19.44 Uncii Dimensiuni Pachet (L*W*H) : 300*196*25 MM / 11.81*7.72*0.98 Inci Ambalaje de vânzare cu Amănuntul: Da, Culoare Cutie Pachetul Include: 1 x Suportul TV de Perete 1 Set LCD montat pe Perete, Accesorii notă: vă Rugăm să observați că logo-ul poate fi personalizat , doar spune-ne ce logo vrei și va personalizate pentru tine, gratuit ocupe de taxa!

Ieftin și Rapid de Livrare

1.Atunci când a primit plata dvs., avem nevoie de 2~5 zile lucrătoare pentru a procesa comanda.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

3.Articolul dvs. vor fi expediate prin hong kong Inregistreaza-Mail . De obicei, este nevoie de 15~25 de zile lucrătoare de la destinație majoră a lumii.

4.Prețul nostru este nu, inclusiv taxele vamale și celelalte taxe locale, vom încerca pentru a reduce sau de a evita taxele vamale.

Feedback-ul

Am aprecia dacă ați putea să ne dea Feedback-ul Pozitiv după ce tranzacția este finalizată.

Garanție

Garantie 12 Luni

- ePathChina va permite atât costul de transport maritim, atunci când problemele de calitate are loc în termen de 30 de zile din ziua în care îl obține.

- ePathChina va permite costul de transport maritim forsending produsul înapoi la tine, atunci când problemele de calitate are loc în termen de 90 de zile din ziua în care îl obține.

- Garantie pe accesorii este de 30 de zile.

30 Zile Banii Înapoi

- În primele 30 de zile după ce primiți produsul, vă rugăm să păstrați produsul în stare bună, fără nici o aparență de daune.

- Puteți obține rambursare numai atunci când problemele de calitate are loc în termen de 30 de zile din ziua în care îl obține. În timp ce puteți obține doar de rambursare pentru produs, și aveți pentru a partaja costurile de transport și taxele înapoi la noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.67kg (1.48lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 68cm x 66cm x 64cm (26.77in x 25.98in x 25.20in)
Numărul De Model EPC_HMP_601
Pachet Da
Nume De Brand CNXD

Produse similare