TRANSPORT GRATUIT Dimensiune 4/4 100BGB German Negru de Carbon, Fibra de BASS ARCUL de Bună Calitate Abanos Broasca Frumos Păr Negru Bass Accesorii

276.95lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nivel Avansat.

Negru Natural Monglia Păr De Cal

Acest arc este format standard fibra de carbon. E mult mai durabil și mai stabil decât arcuri din lemn. După cum știți, cap de arc de lemn este ușor de a sparge. Acest arc poate evita această problemă. Vom folosi naturala negru mongolă păr de cal pentru arcul, acesta vă va oferi un ton puternic. Densitate mare de abanos broasca este montat complet cu nichel argint.

Dimensiunea implicită este de 3/4. Daca doriti alte dimensiuni, vă rugăm să lăsați o notă atunci când veți plăti sau trimite-ne un mesaj pentru a specifica prin "pune o întrebare".

( Aproximativă arc lungime de referință (inclusiv 60 mm șurub): 4/4 dimensiune-760 mm, 3/4-740mm, 1/2-720mm, 1/4-700mm.)

Fiecare VingoBow a fost creat cu atenție și profesionalism. Vom verifica fiecare detaliu de două ori înainte de expediere. Vă sunt garantate de către compania noastră.

Dealerii sunt binevenite!

A-B-C De Garantare

A. 2 Saptamani Banii Înapoi - acceptam retur pentru rambursare în termen de 2 săptămâni de la primirea acesteia, dacă are probleme de calitate.

B. 1 Luni Retur - în Calitate de garanție cumpărătorul poate returna în termen de 1 lună pentru un același element nou dacă are probleme.

C. 3% întârziere reducere la Paypal, sau 8% discount pentru urmatoarea comanda. (Mesaj de noi, atunci, mulțumesc.)

Reamintesc

Cumpărătorul este responsabil pentru intrare mai puțin taxele, probabil. Dar ne va marca element la fel de Cadou sau Probă și mai puțin USD20 declara ca valoare, mostely poate ajuta să evitați taxele chiar a avut loc.

Problema ?

Pentru orice problemă, dacă puteți să Ne Mesaj La început, vom rezolva problema la prima și oferta completă de bani înapoi de garantare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 78cm x 5cm x 5cm (30.71in x 1.97in x 1.97in)
Numărul De Model 100BGB
Utilizarea Bas, Vioară Utilizare
performanta Avansat
Broasca și Șurub Abanos cu Nichel Argint
Dimensiune 4/4
Parul De Bună Calitate Mongolia Naturale Din Păr De Cal
MPN 20090930100BGB44
Stil Germană Bass Arc
Potrivit Player Pentru incepatori prin dreptul de jucatori buni
Stick Material Simplu Negru Din Fibra De Carbon
UPC 600682774055
Lungime Approx 76cm (70cm without screw)

Produse similare