Digital Noise Decibel Sound Level Meter ID-1350A

402.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


TES-1350A Zgomot Digital Decibel Sound Level Meter

Caracteristici Produs:

1.0.1 dB Rezolutie

2.Maxim funcție hold

3.AUX MUFE DE IEȘIRE

Caietul de sarcini:

---------------------------------------------------------------------------------------------

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3. De remarcat: La cumpărător în Brazilia / Argentina , Trebuie să fie furnizate CNPJ (CPF) /TVA Nr. atunci când scopul pentru noi; Pentru cumparatori rusă, ar trebui să fie oferit Numele Complet al destinatarului, în plus, dacă numele companiei nu este disponibil si doar pentru afaceri personale, coletul va fi avut de a livra de către EMS NUMAI în Rusia.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO).

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 10cm (7.87in x 4.72in x 3.94in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Frecventa De Ponderare A\C
De măsurare gama de Frecvențe 31.5 Hz-8KHz
Locul de Origine CN
Rezoluție 0.1 dB
Interval De Măsurare 30~130dB
Numărul De Model TES-1350A
Nume De Brand Tes
Dynamic range 65dB

Produse similare