5mm Neopren Barbati Costum Corp Plin cu Fermoar Spate Premium SCR Costumele de scafandru Costume de scafandru Negru de Brand NOU 3mm Costum de scafandru

149.94lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bărbați 5mm SCR Costum Nume de Brand: Dive & Sail Model#: WDS-4132A Material: Nylon + 5mm SCR (Premium Neopren) + Garnitură de Pluș Design: Spate cu Fermoar, Plin de Corp, pentru Barbati Caracteristici: lungime Completă brațele și picioarele pentru o maximă termică de retenție Surfing/Snorkeling, Diving/Paddling/ plimbare cu Barca Grele, rezistente la coroziune, cu fermoar, cu cablu de tragere pentru ușor de pe-și-off 5mm SCR costum de neopren speciale pentru scufundări\\surfing sportive Flatlock cusaturi pentru confort si durabilitate garnitură de Pluș, pentru mai confortabil și cald purta.

Material:

Notă: acest model avem 3mm și 5mm thinckness material pentru selecție, vă rugăm să selectați ca ai nevoie. 1. Vă rugăm să comparați următoarele dimensiuni de detaliu cu a ta inainte de a plasa comanda. 2. Ca alt Computer afișa diferit de culoare, culoarea reală a elementului pot varia ușor de la următoarele imagini, vă rugăm să înțelegeți. 3. Vă rugăm să permiteți-1-3cm, abaterile manuală de măsurare. 4. Toate în toate, vă mulțumim pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.8kg (6.17lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 40cm x 10cm (19.69in x 15.75in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand SE ARUNCA CU CAPUL&SAIL
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material Nailon
Dimensiune S, S M, M, ML, MT, L, LT, XL, XLT, XXL, 3XL
Numărul De Model WDS-4132A
Tip Sport ÎNOT
Tip De Element Costumele de scafandru
Model Tip Mozaic
Gen Bărbați

Produse similare