Nr 4 Calea Nouă Pathmate Mers pe jos de Gradina Filtru de Mucegai cu pavaj din beton mucegai Nr 4

60.56lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nr 4 Calea Nouă Pathmate Mers pe jos de Gradina Filtru de Mucegai cu pavaj din beton mucegai Nr 4 ould de BRICOLAJ, unelte de gradina pentru a face o cale de pavaj model de filtru

Calea de gradina - este calea sau zona, construit din pietre de ușor de circulație, precum și pentru decorarea de amenajare a teritoriului. Cărări de grădină conecta toate link-uri și obiecte împreună și de a sublinia grația și frumusețea de gradina ta. Folosind forme speciale oricine poate face manual calea de gradina la casa lui. Nu este nevoie de a angaja profesionisti pentru a face acum sub calea de grădină de toată lumea! Ușor de utilizat - trebuie doar să se amestecă un beton! Acest lucru este grele forme - pot albine folosit de 1500 de ori !!! Puteți să-l utilizați pentru a face fata casei - doar nevoie de 10-15cm de bază. Puteți adăuga o culoare iti place. Made in China. Caracteristici:

• Lungimea, lățimea, înălțimea de forma:

60*50*4.5 cm

• 10 "pietre" pe placa

• Înălțimea de "pietre": 45 mm

• Material: Plastic Polipropilenic

Cum să utilizați această Beton, Finisor de Mucegai pentru a construi căi:

Pasul 1:

Amestec de ciment cu apa, conform indicatiilor de pe pachet. Când este gata de utilizare, betonul va fi consistenta de fulgi de ovăz și suficient de groasă pentru a deține un avantaj atunci când te tai cu o lopată.

Pasul 2:

Umple finisor mucegai, scooping beton cu o lopată și asigurându-vă că pentru a umple fiecare zonă.

Pasul 3:

Folosind mănuși de cauciuc, răspândit de beton în jurul valorii de mucegai, de umplere în orice lipsuri sau puncte mici. Apăsați mucegai cu mâna pentru a elimina orice bule de aer.

Pasul 4:

În urma conturul mucegai, netezi beton, ștergându orice exces.

Pasul 5:

Permite betonului să se stabilească pentru o perioadă maximă de cinci minute, apoi scoateți cu grijă de mucegai. Pentru următoarea întindere, roti mucegai un sfert de tură și puneți-l lângă finisor doar completat, pescuit ușor dacă vei crea o curbare a traiectoriei.

Pasul 6:

După ce lasă beton vindeca peste noapte, umple fisurile cu murdărie și se spală departe de orice exces. Udă pământul în jurul valorii de nou format pavele pentru a le ajuta să se stabilească.

Calea de grădină este o cărare sau platforma pe care a fost pus de pietre pentru mișcare mai convenabil, și, ca pentru o amenajare ornament. Cărări de grădină uni toate link-uri și obiecte într-un singur întreg și sublinia toate grația și frumusețea de gradina ta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 62cm x 52cm x 7cm (24.41in x 20.47in x 2.76in)
Greutate Pachet 2.3kg (5.07lb.)
Plastic Tip PP
Caracteristică Eco-Friendly
Tratat Sub Presiune Din Lemn Tip natura
Material Cadru Plastic
Dimensiune produs 60*50*4.5 cm
Numele produsului trotuar mucegai
Cadru De Finisare trotuar mucegai
Numărul De Model trotuar mucegai
Tip Garduri, Spalier & Gates

Produse similare