Electric mini haine mașină de spălat de încărcare de top semi-automata 2.0 kg îmbrăcăminte, mașină de spălat+1,5 kg uscător singur cadă uscare 150W UE NE

201.82lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


UE /SUA/BS adaptor este prevăzută

pentru fiecare plug-in produse .

Orice alte interese, vă rugăm să contactați

- mă oricând!

1:în Germania clienții

vă rugăm să ne spuneți numărul EORI, dacă doriți pentru a navei prin FedEx sau TNT . Fără ele, am putea doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

2 :pentru clienții din rusia

vă rog lăsați-vă numele complet ( cel puțin 3 cuvinte ) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

3:pentru clienții din Brazilia

dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .

4:pentru Ucraina, Belarus clienții

Dacă alegeți să livreze către China Post( în special Ucraina, Belarus ), vă rugăm să așteptați cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 30 de zile .

5:pentru clienții din America de Sud

dacă aveți numărul fiscal ( cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc) , se va reduce multe probleme cu vama.

Specifiction:

Tensiune nominală: 220V

Metodă de drenaj: Drenajul de jos

Metodă de deschidere: Usa de pe partea de sus

Masina de spalat Capicity: 2kg

Haine de Uscare Capicity: 1.5 kg

Dimensiune produs: 440*335*335mm

Caracteristici Produs:

1. O varietate de modul de selecție, spălătorie ușor, ușor să funcționeze, spălare și deshidratare timp pot fi ajustate pentru a face rufele mai mult efort

2. Conceput special pentru haine pentru copii de spălat design, hainele copilului au fost spălate separat, pentru a evita contaminarea cu haine pentru adulți, mai multă pace a mintii 3. Ușor de transportat, compact și economie de spațiu, de călătorie poate fi efectuată, hainele copilului spălate în fiecare zi, curat 4.360 de grade Blu-ray pentru a ucide bactericid, bacterii nicăieri pentru a rula, haine curate 5. Mini masina de spalat rufe cu perete dublu grosime secțiune, solid și durabil 6.360 de grade respingerea de deshidratare, elimina în mod eficient umezeala reziduală de pe haine și de a inhiba dezvoltarea bacteriilor, pentru a nu rani îmbrăcăminte 7. Albastru și modele albe sau roz și alb culoare opțional, pentru a satisface nevoile individuale

De plată: (1)metoda de Plată pe Vilatudor.ro Verifica aici (2)Ne accepte card de credit,TT remitențe,Western Union,MoneyGram și alte metode de plată. (3)Dacă avea nici o dificultate cu privire la plată,vă rugăm să contactați direct cu noi în orice moment. Despre declarația vamală: (1)Dacă aveți orice alte cerințe, vă rugăm să ne contactați. (2)atunci Când suma totală de bun trebuie să de declarat mai mult de 550 de dolari,va vom anunta să plătească 33 de dolari pentru taxe vamale, de Transport maritim informații: putem trimite coletul prin China e-Mail Înregistrată Post sau hong kong a Înregistrat Post Air Mail,China express EMS sau DHL/FEDEX/TNT/UPS... (1)China a Înregistrat Mail, Posta sau hong kong a Înregistrat Post Air Mail,coletul poate fi sosit în 15-35 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări. (2)China express DHL, FEDEX, TNT,coletul poate ajunge în 4-8 zile lucratoare pentru cele mai multe țări. (3)EMS livrare, de obicei, durează 7-15 zile lucrătoare, în funcție de țară deliveried sa. (4)Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să direct la contact cu noi,ne va urmări transport și răspunde la tine cât mai curând posibil,Clienților satisification este noastre cele mai bune urări. (5)drepturile de Import/Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul produse sau taxele de transport,Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea. (6)POS Malaysia fără informații de urmărire. (7)China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plug nu are informații de urmărire (8)Noi doar putem livra coletul la adresa furnizata de catre Vilatudor.ro,vă Rugăm să verifici adresa de atent atunci când faci o plată. Garanție de Returnare: (1)Toate produsele noastre au trecut prin riguros de testare și de inspecție înainte de nava. (2)oferim 1 an garantie . Toate costurile de transport ar trebui să fie plătite de către clienți. (3)Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. (4)nu Suntem responsabili pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz. (5)în cazul În care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 30 de zile de la primire, vom aranja reship sau de restituire. Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare.(Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.) Feedback: (1)Ne va lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Dacă nu suntem mulțumiți cu produsul sau serviciul, după primiți,vă rugăm să contactați-ne și nu ne dau negativ sau netural feedback-ul,trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare. (2)Noi întotdeauna oferim produse de bună calitate și așteaptă cu nerăbdare să dvs. de rating de bine. (3)apreciez Foarte mult pentru înțelegere și sprijin.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 41cm x 40cm x 50cm (16.14in x 15.75in x 19.69in)
Greutate Pachet 7.15kg (15.76lb.)
Tip compact
Cada Nr. Singur Hidromasaj
Tip Motor Comune Motor
Tip Încărcare De Sus De Încărcare
Nume De Brand JIQI
Putere (W) 150w
certificare CE
Starea Noi
Cada Material Plastic
Automate Tip Semi-Automate
Numărul De Model ldn0164ls
Evaluare A Eficienței Energetice Nici unul
Program De Spălare Spalare Rapida
Metodă De Deschidere Top Deschis
Materialul Carcasei PVC
Masina De Spalat Rufe Tip mini masina de spalat
Instalare De sine statatoare
Tensiune (V) 220v
Sursa De Alimentare Electric
Capacitatea de spalare (kg) <2kg
Metodă De Drenaj Inferior De Evacuare

Produse similare