EXCELENT ELITE SPANKER în aer liber 1.5" Lat de Instruire Militară Nailon Guler de Câine Tactice Câini Mari Colier de Vânătoare Condus Gulere Câine

103.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Poate că prețul nu este cel mai scăzut,dar suntem mereu pentru fabricarea de înaltă calitate garantat producții. Vom lua poza cu produsul de referință de mai jos,vă rugăm să respectați produsul real în caz de subtilă diferență de culoare între imaginile și efectivă a produsului sau orice greșeală.

Caracteristică: Material: Vom folosi nailon durabil Panglică, lumină greutate, catarama de metal, robust. Un puternic D-în formă de inel, cu un mâner care poate fi atașat la o curea pentru a face animalele de companie mai ușor de controlat în circumstanțe dificile Aplicabile mari și mijlocii câini de talie mică, 3 dimensiuni de complet reglabile curea și cataramă de eliberare rapidă, guler nu se întinde Cureaua atașat la saltea pentru a preveni cainele de gat frecare . Potrivit pentru sporturi în aer liber, de formare, de călătorie, camping și de vânătoare, durabil de formare de câine guler.

Caietul de sarcini: Dimensiune: M, L, XL Greutate: 0.26 KG Material: Nylon Culoare: Negru/Coyote Maro/Ranger Verde Nota: Toate produsele din magazin, cu excepția instrucțiuni speciale, nu include alte accesorii sau obiecte.

Dimensiunea De Afișare

Afișare Produs

Upgrade ediție, pentru a proteja gâtul câinelui mai bine!

Afișaj Color

Multumesc pentru venirea ta ! Doresc aveți o experiență de cumpărături fericit!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.27kg (0.60lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Model Tip Solid
Aplicabile Rasa De Câine Toate Rasele
Sezon Toamna,Vara,Primavara,Iarna
Tip GULERE CÂINE
Caracteristică Militar de vânătoare
Nume De Brand EXCELENT ELITE SPANKER
Dimensiune 1.5 inch M, L, XL
Greutate 0.23KG
culoare BLK, COB, RGN
Material Nailon
Tesatura Tip Tricotate
numărul DG112

Produse similare