500M Handsfree BT Interfon MP3 Radio FM Full HD 720P Înregistrare Video Camera Motocicleta Casca Bluetooth Casca Interfon

236.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


500M Handsfree BT Interfon MP3 Radio FM Full HD 720P Înregistrare Video Camera Motocicleta Casca Bluetooth Casca Interfon

Binevenite Orice en-Gros de Afaceri Model: GXV Caracteristici Principale: 720P Video Recorder, la 500 de metri bluetooth intercom,Bluetooth handsfree,Bluetooth, Muzica,Radio FM. Costum pentru:Casca Motocicleta,Casca de Bicicleta,Schi Helemt。 Climder GXV este un Interfon Bluetooth Headset & Video Recorder pentru Motocicleta Helemet.Puteți primi apel telefonic automat,avea o conversație între doi piloti,a asculta muzică stereo prin Bluetoth,bucurați-vă de radio FM.În plus,acesta poate înregistra video și suportă Bluetooth Interfon si Video Recorder în același timp. Funcția principală: înregistrare în Buclă, fără întrerupere. 720P de înaltă rezoluție video recorder. Maxim vorbește rază de 500 de metri între doi piloti prin sistemul Bluetooth. Funcționează ca handsfree bluetooth pentru telefon mobil de la distanță de până la 10 metri. În condiții de siguranță auto-primirea de apeluri telefon mobil. Dacă nu doriți să răspundeți, respingeți și închide cu un buton. Suport ultimul apel de întoarcere. Asculta muzica/audio wireless prin A2DP de muzică bluetooth dispozitiv sau conectați GPS. Control telefon mobil muzica prin AVRCP: înainte, înapoi, redare, pauză. Comuta liber între bluetooth telefon mobil, bluetooth intercom, muzica stereo si radio FM. Cu DSP echo anulare și tehnologie de suprimare a zgomotului, cristal de calitate voce clară este garantat într-o mare viteză. Potrivite pentru orice fel de cască pentru motocicletă și schi, prietenos pentru mănuși. Specificatii Generale: timp de Înregistrare: 4 ore timp de convorbire: 14 ore Stand-by timp: 20 de zile distanta de Lucru (interfon): până la 500 de metri in teren deschis Înregistrare Video Înregistrare: 4 ore Video resoluton: 1280*720P 30FPS format Video: AVI Audio: Microfon card de Stocare: card Micro SD de până la 32GB Bluetooth Hands-Free Profile (HFP) Profil set de Căști (HSP) Profil Avansat de Distribuție Audio (A2DP) Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) Interfon Profil Bluetooth 3.0 Audio de anulare a Zgomotului Vântului reducerea zgomotului Largă control volum Capacitate Baterie: 4.2 V 800mAh timp de Încărcare: 2.5 ore Tip: baterie Litiu-polimer

Pachetul include

GXV x1,

Setul cu Cască Stereo x1,

Clip x1,

Clemă de Distanțare x2,

Backup Șurub Pack x1,

Cablu USB x1,

Manual de limba engleză x1, Plata

1. Putem accepta T/T , Western Union, Escrow și de plată, cel mai bun mod este online Escrow de plată, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport

1. Va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Garanție și Garanție

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Feedback-ul

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 16cm x 8cm (7.87in x 6.30in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.34kg (0.75lb.)
Articol Greutate 89g
Lățime Produs 0.20m
Tip De Element cască setul cu cască
Funcții speciale Universal Funcție De Împerechere
Plug Type USB
Maxim Interfon Distanta 500-1000m
Distanta de lucru (interfon) până la 500 de metri în teren deschis
Nume De Brand HOWEE
Element De Lungime 0.85m
Bluetooth 3.0
Înregistrare 1280*720P 30FPS
Charing Timp 2,5 Ore
Înălțime Element 0.45m
Extern De Certificare De Testare CE
Modul De Conectare Bluetooth
Audio Microfon
Numele Modelului GXV*1buc
Format Video AVI
Alimentare Modul Built-in Baterie
Aplicabile Casca Tip Universal
Numărul maxim de Vorbitori 2
card de stocare Card Micro sd de până la 32GB
Timp De Convorbire 14 ore
Capacitatea Bateriei 4.2 V 800mAh
Caracteristici Speciale 500M Interfon,FM Radio,Video Recorder, Bluetooth

Produse similare