Navă Chineză de ceai din ceramica de companie statuie a lui buddha călugăr decor acasă decorare pipi băiat nisip violet Ceai ornamente

52.48lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 de sarcini numele Produsului: călugăr, ceai, Produse pentru animale de companie material: ceramice dimensiune Produs: ca de mai jos produse Ceramice, pachetul de Siguranță. Dacă este deteriorat, va vom retrimite sau complet rambursare,vă rugăm să nu ezitați să magazin.

Despre culori:

Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

Despre dimensiunea:

Toate produsele sunt măsurată manual, vă rugăm să permiteți-1 cm de eroare.

Livrare:

1. Articolele vor fi trimise în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.

2. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii (cumpărători ruși plz asigurați-vă că numele este numele tau complet).

3. Oferim transport gratuit: ePacket a SUA și China Post Air Mail pentru alte țări. Noi oferim taxa de transport maritim EMS, FedEx IP, DHL, ePakcet pentru alte țări.

4. China Post Air Mail de expediere, de obicei, durează 15-35 zile lucrătoare. EMS și DHL, de obicei, durează 5-10 zile lucrătoare.

5. Timpul de livrare depinde de destinație. În cazuri rare, strict personalizat autorizațiile va face timpul de livrare, un pic mai mult, vă rugăm să fie pacient.

Politica De Rambursare:

1. Noi oferim o Garanție de 100% la toate produsele pe care le vinde. Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre. Vom retrimite gratuit sau returna plata la tine.

2. Dacă elementul este defect, în 2 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi cele defecte.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5 Stele .

2. Dacă nu se simt satisfacuta, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, vă rugăm să ne contactați, vă garantăm, ne vor 100% rezolva orice problema pentru tine.

Contact:

1. Vă rugăm să contactați-mă pentru toată prețul de vânzare, dacă aveți interes.

2. Vă rugăm să lăsați un mesaj pe Vilatudor.ro sau Manager de Comerț, Vom răspunde în termen de 2 ore.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.

3. Licitația noastră Echipă de Asistență și Echipa de Client Service sunt disponibile De la 9:00 -6:00 luni - sâmbătă GMT+08:00 HongKong Timp.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Stil Religioase
Material de Arte și meserii Vas de lut ars, de Yixing
Tema Oamenii
Nume De Brand ROSBERDE
Material Email Ceramic Si

Produse similare