Loklode Militare Chineze Excedent SKS Tip 63 Piept Rig Curea Muniție Husă-31192

80.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Loklode Militare Chineze Excedent SKS Tip 63 Piept Rig Curea Muniție Husă-31192

Descriere Produs:

Militar chinez Autentic Excedent SKS Pușcă 7.62x39 7 Șapte Buzunar Verde M-63 Piept Husă Rig Curea Curea Pentru 14 Cartușe Muniție Muniție & Stripteuză Clipuri-31192.

(1)Furnizare Limitată - Veritabil surplus grele O. D. panza de bumbac SKS pușcă militară Chineză 7 buzunar piept rig.

(2)Acest militare Chineze excedent SKS piept rig are 7 pungi garantate cu peg-și-buclă butonul de fixare și este proiectat pentru a stoca până la 14 stripteuză clipuri de 7.62x39 muniție.

(3)7 Buzunare Separate - 5 ak reviste, precum și două buzunare mai mici. Fiecare buzunar deține 20 de runde de muniție pe stripteuză clipuri sau vrac. 5 Interior: 2 3/4"L x 1 1/2"W x 6"H & 2 Exterioare: 1 1/4"L x 1 1/4"W x 5"H.

(4)Unică de lemn comuta sistemul de închidere pe toate buzunarele. Reglabil grele O. D. panza de bumbac web bretele care au deținătorii de piele. Nu există nici o catarama pe partea din spate pentru curelele din spate.

Caietul de sarcini:

(1)Material:greutate de Lumină și dur material. Calitate, durabile, la prețuri accesibile și confortabil de purtat, Bine lipit.

(2)Se pot organiza, de asemenea, 2 AR reviste sau 1 AK mags pe husă, cu excepția end pungi. La sfârșitul pungi sunt mai mici și pot deține, probabil, unele medicamente sau o muti-instrument, sau orice altceva doriti. Flapsurile de sus nu se închidă atunci când cele 30 de runde mags sunt inserate.

(3)Reid Henrichs la Valor Creasta recomandă această chest rig.

Pachetul de conținut:

Curea*1

Livrare:

Data estimată de livrare: Pentru comerciant îndeplinirea ordinelor, este nevoie de 10-25 zile pentru a ajunge; pentru Amazon îndeplinirea ordinelor, doar ca FBA politică.

Notificare:

(1)Deoarece este vechi, culoarea este ușor diferite de la fiecare alte. Elementul veți primi poate un pic diferit de imagini din diferite monitoriza, de lumină și unghiul, vă rugăm să fiți conștienți de asta.

(2)Ca toate vechi excedent nu are un miros de mucegai. dar mirosul va dispărea atunci când se spală de mână cu o perie, folosind un sapun delicat, lasa aerul uscat de soare.

(3)Poate e ceva mucegai pe acest element. Ea are unele mucegai pe ea și un miros de mucegai. O oră la macerat în săpun poate avea grijă de cele mai de mucegai. Dacă nu poți accepta asta, vă rugăm să NU cumpere acest element.

Feedback-ul:

Ar fi extrem de apreciat dacă ați putea să ne lăsați feedback-ul bun atunci când sunteți mulțumit cu serviciul nostru și produse,care va fi o mare încurajare pentru noi.

Detalii Produs:

Dimensiuni produs: 25 x 2 x 6,5 cm ; 1.1 kg

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.435kg (0.96lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 6cm (7.87in x 5.91in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Gen Bărbați
Utilizare Specială Costume
Tip De Element Arme & Armuri
culoare Armata Verde
Material Panza

Produse similare