Marca de Camasi de Barbati Casual, Camasi cu Maneca Scurta cu Dungi Dobby din Bumbac Spălate Moale NE/Eropen Dimensiune Maro/Verde

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Te rog pentru 2 pc-uri,vă mulțumesc.

Descriere:

1.Tesatura: 100% bumbac pieptănat yd verifica,tesatura de Înaltă calitate.

2.Tricouri Dimensiuni: dimensiunea de tricou este potrivit America dimensiune.Europa și Amerian cumpărătorii pot alege tricourile pe baza de mărimea ta și nu este nevoie de a alege una mai mare.Tricoul este sanforzed așa că nu se va micsora după spălare. Acest model de camasa este 100% cumpărători de laudă.

3.Accesorii: Camasa guler pentru a utiliza o înaltă calitate garnitură de pânză moale și nu se va schimba, butoane de mediu perlate patru catarama.

3.Procesul de finisare: articole de Îmbrăcăminte Moale Spălat.

4.Logistica garanție: oferim transport gratuit de servicii peste tot în lume prin China post air mail. Între timp,noi oferim cele mai ieftine livrare express EMS/UPS/FEDEX/DHL/TNT ,puteți alege cel mai potrivit de unul singur.

5.Se spală la mașină,Ambalate în polyesterbag.

6.Made In China

1.Dunga Maro

Material Interior

2.Dungă Verde

Material Interior

Despre Livrare :

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată . Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră . Costul de transport nu include orice taxe.

Despre Livrare:

Puteți reveni la elementele în termen de 15zile de la primirea dacă nu sunteți mulțumit , vă Vom rambursa când ajungem element. Cu toate acestea , cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când sunt returnate , cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă . Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor . Înainte de a returna produsele , vă rugăm să contactați-mă în primul rând .

Culoare Nepotrivire

Diferenta de culoare poate cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor , iluminare , fundal etc. Pleasekindly-l înțeleagă .

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi . Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit withour produse și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca negativefeedback. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 35cm x 20cm x 12cm (13.78in x 7.87in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Element Tricouri
Lungime maneca(cm) Scurt
Tesatura Tip Dobby
Stil Moda
Numărul De Model #P2019s/2018s
Guler Guler de Turn-down
Maneca Stil Regulat
Locul de Origine Shandong, China (Continentală)
Material Bumbac
Model Tip Cu dungi
Gen Bărbați
Nume De Brand CYSTEX
Tricouri De Tip Tricouri Casual
Dimensiune S, M, L, XL
Tip De Închidere Singur Pieptul

Produse similare