Plus Marionete jucarie broasca testoasa Mare parte de păpuși pentru copii jucarii cadou povestirea bun ajutor

33.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume: Animale păpușă de mână - broasca Testoasa Caietul de sarcini: tuba Dimensiune: 26 cm Material: pluș, de umplere PP bumbac, captusita cu bumbac Culoare: figura (shot) de Ambalare: OPP sac de Utilizare: 0 de ani sau mai în vârstă sugari și copii mici în educația timpurie jucării, discursul de performanță elemente de recuzită pentru copii, cadou de ziua, părinte-copil jucărie interactiv păpușă de mână, nunta jucarii, concursuri cu premii, povești de jucării păpușă de mână, se dă un copil povestea va fi mult mai interesant, adulți, copiii pot folosi păpușă de mână, dublu de material folosind un cadru mai intim!Cadou oferindu-se cu valoarea oh!!!

A. transport

1. Vom folosi în principal China Post Air Mail sau EMS sau DHL sau alta.

2. Transport gratuit prin China Post air parcel, de obicei, durează 15-45 de zile de sosire.

3. Pentru că aceasta este o organizație internațională de livrare, de transport maritim de imbatranire va fi extrem de dependentă de firma de curierat și obiceiurile locale / taxe. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

B. Produs

1. Produsul nostru dimensiunile sunt manuale de măsurare, metode de măsurare diferite, pot exista unele erori.

2. Produs de transport, poate restante deformare. Nu contează! Vă rugăm să scuturați după deschiderea pachetului. Sau cu un uscător de păr suflare de o lovitură, în scopul de a menține produsul pufos și moale.

3. Comerțul Single-coada de inventar, se taie standard · Fără etichetă · imperfect, sunt considerate normale! Vă rugăm să gândească de două ori înainte de a cumpăra!

C. de a primi pachete

Atunci când primiți un articol, vă rugăm să verificați imediat. Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați și vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva această problemă. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv. Vă mulțumesc!

Satisfactia ta, urmărirea noastră!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Element Marionete
Marionete De Tip păpușă de mână
Material De pluș
Avertizare Alte
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Numărul De Model xt-17-01
Gen Unisex

Produse similare