2 buc 10mm hrc55 R1*D10*25*D10*75 4 Fluiere unelte de Frezat Mill-cutter Colț Raza frezei CNC router biți

142.07lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Detalii:

------- Carbură solidă rază de colț freze cu carbură de 90%, Co10%, și micro cereale 0.6 um, complet asigura buna rezistenta la uzura .

------- Helix unghi de 35° rază de colț freze, cu bun ciobire de descărcare de gestiune .

------- Vom folosi Cinci axe hidraulic cnc pentru fabricarea acestui produs, scopul de a oferi de înaltă calitate end mills.

------- Freze adopte ALTIN strat negru , au un efect bun asupra reducerii coeficientului de frecare, crescând rezistența la uzură, scopul final este de a prelungi viața profesională .

------- 4 fluiere rază de colț poate fi folosit pentru o jumătate de finisaj de prelucrare , simplu, flanc, canelură, cercul toate pot fi prelucrate.

------- În cazul în caietul de sarcini nu poate satisface cerințele dumneavoastră, bun venit OEM sau custom-made!

Shang Instrumente este o întreprindere specializată în cuțit de strunjire, frezare instrument, instrument de foraj, fier de instrument, indexabile introduce, cu comandă numerică mâner, carbură de piese, masini de slefuire, diverse non-standard de tăiere de carbură de instrumente și așa mai departe. Există 280 de soiuri și mai mult de 3000 de tipuri de specificații ale produselor pentru alegerea ta. Ele sunt utilizate în principal în industria de automobile, de mașini, electronică, metalurgie, metal, minerit, plastic și alte industrii domenii. Vom vinde nu numai pe piața internă, dar, de asemenea, de peste mări de piață. Avem 9 produse cu brevet național, 3 de înaltă tehnologie produse noi.

Materialul principal din produsele noastre este CB-CERATIZIT. Cu toate acestea vom accepta materiale speciale cum ar fi Sandvik, Kenametal etc. de non-standard, personalizate ca solicitările dumneavoastră. Noi de aprovizionare pe termen lung produse non-standard pentru BMW și Porsche.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 3cm (4.72in x 3.94in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.356kg (0.78lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Fluiere lungime 25mm
Lungimea Totală 75mm
Nume De Brand JERRAY
Numărul De Model CC-D10-R1-D10-75-4F-hrc55
Acoperire TiAIN
HRC 55
Fluiere 4F
Tip End Mill
Material Carbură de
Diametru 10mm
Rază De Colț R=4*1mm

Produse similare