2,5 CM pentru copii Cu Bretele trei Clipuri

27.86lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Tip de element: Copil Bretele

Tip model: negru chingi elastice

Stil: Fashion

Culoare:arată ca imagine

Nume De Brand: Shunshizhen

Gen: Copil

Material: de înaltă calitate, elastic

Lățime: 2,5 CM

Lungime:60CM

Număr articol: 2HDLY0001

Complet elastice și reglabile după cum este necesar

Cu 3 clipsuri si 2 lungime de reglare pentru a adauga durabilitate

Ușor să se conecteze la pantaloni cu 3 clipuri

Perfect pentru T-shirt,blugi,pantaloni etc.

Detalii articol:

Bine ati venit la magazinul nostru! Suntem un profesionist la nivel mondial en-gros compania. Produse de înaltă calitate, preturi rezonabile, servicii excelente clientilor si un credit de încredere în picioare este tenet noastre.

1, Pls vă rugăm să lăsați un mesaj despre lungimea aveți nevoie atunci când plasați comanda,vă mulțumesc foarte mult.

2, Dacă aveți orice întrebări, pls nu ezitați să întrebați-ne,vom răspunde la tine cât mai curând posibil,vă mulțumesc pentru cumpărături aici.

3, Plata Descriere

Acceptam plata prin 1)alipay, 2)transfer Bancar

4, suma Totală datorată include finală de licitație prețul de plus S&H(Transport maritim și de Manipulare).

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în elementul de preț sau de transport maritim și de manipulare. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

5, vă Rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în secțiunea note atunci când face plata.

6, de Asigurare: Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice asigurare se simt este necesar.

7, Transport Descriere

Pentru transport, am expediat prin DHL express shipping, de obicei 4-7 zile lucrătoare depinde de țara de livrare.

:în jurul valorii de 10-15 zile lucrătoare de la Asia,la Vest de Euro,Nimic de America și de a lua în jurul valorii de 20-30 de zile lucrătoare de la America de Sud,orientul Mijlociu Euro,Africa. După ce am expediat marfa, vom sfat DHL tracking nr., puteți verifica on-line, după două sau trei zile. Serviciu de timpul de tranzit este prevăzut de către transportator. Timpii de tranzit poate fi un pic întârziată în timpul sezonului de vacanță. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

8, Plsease asigurați-vă că pentru a verifica adresa, înainte de a finaliza plata.După ce plata dvs. a fost trimis,nu putem garanta adresa modificarea va avea efect.

9, doar Schimb

1)Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,puteți face schimb de acest produs,cumpărătorul este responsabil pentru transportul în continuare toate taxele de transport maritim.

2)cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorrected elemente.

10, Întoarce-Descriere

1)Ai 7 zile să ne contactați pentru returnarea de la data la care ați primit-o. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, este considerată ca fiind utilizată și nu vom emite nici o restituire sau de înlocuire.

2)produsele Defecte trebuie să fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție de o lună (și, în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce defectul este, și trebuie să ne furnizați numărul de urmărire. Nu ne repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

3)Vom rambursa la primirea bunului în starea inițială, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. Sau este posibil să aveți un înlocuitor.

4)Returnare ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

11, Feedback-ul

1)în Calitate de cumpărător, aveți toate cele mai bune beneficii, și ne-am uita pentru feedback-ul pozitiv și retur. Apreciem sprijinul dumneavoastră profund.

2)vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

3)Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da negativ de neurale feedback-ul, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 13cm x 3cm (11.02in x 5.12in x 1.18in)
Model Tip Cu dungi
Caietul de sarcini Este elastica si se poate ajusta
Numele Departamentului Copii
Tip De Element Bretele
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Numărul De Model 2HDLY0001
Curele Material elastic
Stil Active
Element De Lungime 60cm
Curele Dimensiune M
Gen Unisex
Material Poliester
Lungime Curea 60 cm

Produse similare