6pcs Gol 10ml Albastru Cobalt Sticla Roll-on Sticle cu Oțel Inoxidabil Roller Ball pentru ulei esential amestecuri de 3ml dropper inclus

31.25lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


De remarcat: Există 2 opțiuni de pe lista: "un PAHAR cu ROLE" sau "ROLE de METAL". Atunci când alegeți STICLĂ "ROLLER", va vom trimite pahar cu role (nu din metal cu role sau cu role din material plastic). Atunci când alegeți "ROLE de METAL", va vom trimite stainless stell cu role. Vă rugăm să CITIȚI acest detaliu discription înainte de a plasa comanda, VĂ MULȚUMESC!!

Ambalajul Include: albastru Cobalt sticle de 6 bucati, 10 ml fiecare. Din oțel inoxidabil cu bilă de Sticlă SAU roller ball, 6 bucati. Negru capac 6 piese. 3 ml pipete de transfer de 1 buc.

Caracteristici produs: 6 piese albastru albastru Cobalt Albastru de Sticlă Sticle cu Role cu role buna & capace negre, cu opțiuni de oțel inoxidabil, cu role SAU cu role de sticlă. De înaltă Calitate Reale Special Albastru Cobalt Sticla Groasa - NU vopsite. Perfect pentru Amestecarea propriul uleiuri esentiale, uleiuri de parfum, sau alte lichide. În condiții de siguranță, sigur și convenabil ambalaj Perfect pentru călătorie cu această călătorie dimensiunea 10ml, puteți transporta in geanta. Albastru albastru Cobalt Albastru de Sticlă Protejează Împotriva Razelor UV Nocive, economic, convenabil și reîncărcabile. Roll-on sticle sunt cel mai convenabil și economic mod de a distribui ulei esential de amestecuri. Un reîncărcabile rola pe sticla va permite să pre-diluat amestecuri de ulei, astfel încât acestea pot fi aplicate direct pe piele, fără murdar picaturi sau scurgeri. Fiecare sticlă a fost etanșe testat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 12cm x 8cm x 5cm (4.72in x 3.15in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Numărul De Model Sticle Returnabile
Utilizarea Uleiuri esentiale, uleiuri de Aromoterapie, Parfumuri
Suprafața De Manipulare ecran de imprimare
Uz Industrial ambalaje cosmetice
Etanșare Tip Roll-on
Tip gol containere cosmetice
Caietul de sarcini 10ml, 1/3 Oz
Navele De China
Material Sticla
Dimensiune 10ml
culoare Albastru cobalt
Tip De Element Sticle Returnabile

Produse similare