Aer Aleatoare Orbital de Palmier masina de Slefuit Polisat pentru 5inch 125mm Pad Pneumatice scule electrice de Transport Gratuit FivePears

135.25lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Aer Aleatoare Orbital de Palmier masina de Slefuit Polisat pentru 5inch 125mm Pad Pneumatice scule electrice de Transport Gratuit FivePears

Important Produs Caietul de sarcini: Nu viteza de încărcare: 12000rpm Pad Diametru: 125mm (5") Orbita Diametru: 5 mm (3/16 in). Vid Gata: Nu Putere Nominala: 0.15 KW (0.2 cp) Min. Furtun Dimensiune: 10mm (3/8 in.) De Admisie a aerului NPTF:1/4 in. AV. Consumul de aer: 8Cfm (226 l/mm) Greutate: 0.83 kg (1.82 lb.) Detalii Produs Introducere: 1. Instrucțiuni 2. Comutator mâner 3. Amortizor de zgomot aparat 4. Admisie Aer 5. Comutatorul de viteză 6. Chuck cheie 7. UE admisie de aer conector de sex masculin (CADOU) 8. Japonezii de admisie a aerului conector de sex masculin 9. Magic inserați codul șasiu Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.

Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional.

Este Cumpărător de Obligația de a plăti taxe vamale,vă rugăm să înțelegeți.

Dacă solicitarea de modificare a tarifelor, te rog, cont act noi la comanda! Te putem ajuta-o cantitate mică de ajustare a tarifelor!

Cele mai multe țări sunt de TRANSPORT GRATUIT prin China Post Air Mail, după ce vom livra elemente noi vă va oferi cu număr de urmărire.

În general, clienții din Europa, America de Nord și Asia pot primi produsele în termen de 30 de zile.

Clienții din America de Sud, cum ar fi Argentina și Brazilia pot primi produsele în termen de 40 de zile.

Rusia clienții ar putea obține mărfurile în termen de 60 de zile, dacă un accident s-a întâmplat, Că ar putea dura mai mult de 60 de zile, vă Rugăm să așteptați cu răbdare. Multumesc.

( Rusia depozit de peste mări timpul de livrare în 15-30 de zile. )

(Dacă alegeți DHL dar adresa este amendat ca zone îndepărtate prin DHL, avem de a trimite pachetul prin Fedex, UPS, TNT, EMS sau China Post în schimb, fără nici o taxă suplimentară sau de restituire.)

Dacă doriți să alegeți un alt mod de transport, vă rugăm să ne contactați.

Din cauza unor incertitudini la nivel internațional în logistică (logistică online actualizări de informații încet), și a provocat bunuri nu a ajuns în termenul specificat, vă rugăm să nu vă faceți griji !

Vom încerca să supravegheze logistică, dar vă rugăm să înțelegeți că nu suntem companiile de logistică, să ne asigurăm că produsul nostru de calitate este ok!

Desigur, vom aranja o încredere de logistica de transport, aceasta este responsabilitatea noastră!

(Vacanță sau alieapress platforma activitate, poate duce la lent actualizarea de informații de logistică, transport lent de bunuri), vă rugăm să înțelegeți!

Cele mai multe dintre noastre de logistică informații pot fi urmate,Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.

Dacă nu primiți produsul în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Vă rugăm să fiți siguri de cumpărare! Vilatudor.ro va garanta tranzacție. Numai după confirmarea Primit produsul, Vilatudor.ro va plăti pentru vanzatori.

Cumpărătorii de auto-ajutor :

NOTĂ: RU

Ca urmare a noii politici de Vama rusă, ne pare foarte rău pentru neplăcerile cauzate de tine! Cu toate acestea, nu putem schimba decizia de vamă.

Vă rugăm să ne iertați pentru deranj!

Efortul de a-ți lucrurile sunt în principal următoarele:

Pachetul de vămuire, în Rusia, în principal pentru pachetul a ajuns în Rusia prin logistica de afaceri prin SMS și telefon de contact, vă rugăm să furnizați relevante informații clearance-ul.

Vă rugăm să primiți informații cu firma de curierat pentru a oferi în timp util și exacte personal informații pașaport și cod de înregistrare fiscală. Rusia Vamale New Deal instrucțiuni poate referi la link-ul:

Dumneavoastră personale, numărul fiscal este ambiguă și poate fi consultat accesând următorul link:

Numărul de telefon de contact este foarte important, furnizorii de servicii logistice va trimite mesaje prin SMS, asigurați-vă că cumpărătorul furnizează personal numărul de telefon este corect!

Chiar îmi pare rău pentru neplăcerile create!

Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați,vom răspunde în termen de 24 de ore.

Dacă mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un 5 - star cu Imaginea Produsului rating și partaja cu prietenii tăi.

Bune feedback-ul este foarte important pentru noi, vom produce mai bune produse și servicii de bună pentru tine de foc!

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare la următoarea vizită.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 17cm (7.09in x 4.72in x 6.69in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiune 5INCHES
Nume De Brand bat
Nu-Sarcină De Viteză 12000
Masina de slefuit cu disc 5"
Utilizare DIY acasă
Cuplul Maxim NO
De Admisie a aerului în NPTF 1/4"
DIY Consumabile Masina de slefuit,Slefuire
Numărul De Model EP4151C1
Consum Mediu De Aer 8cfm
Vid Gata No
Tip Alte

Produse similare