5pcs 10M de Protecție Respirabil Tatuaj Film După Ingrijire Tatuaj Ingrijire Soluție Pentru Vindecare Inițială Tattoo Supplies Accesorii

57.61lei

Adauga la lista dorintelor

Tattoo & Body Art

Descriere produs


5 Buc Tatuaj Respirabil Reparații Transparente Autocolante Anti Cicatrice Tatuaj Îngrijirilor de Recuperare Tattoo Supplies Accesorii tatuagem

Caracteristici Respirabil, Rezistent La Apa, Sterilizare, Reparații, Fără Coajă. Poate Izola În Mod Eficient Afară De Bacterii Și Bacterii, Pe Tatuaj După Rana Are Un Bun Efect De Reparare, În Timp Ce În Același Timp, Joacă Un Rol Protector Caietul De Sarcini Instrucțiuni: Utilizarea De Timp Este În Tatuaj După Încheierea Model Dimensiune Poate Fi Arbitrar De Tăiat, Este Recomandat Pentru A Repara Patru Părți Ar Trebui Să Fie Postate Mai Mult De Tatuaj Piese De 1 Cm, În Scopul De A Proteja Mai Bine Tatuaj Piese De Primul Post: Tatuaj După Curățare O Rană Bună, Paste Pastă De Protecție După 2-3 Ore, Deschis Să-Și Șteargă Sângele De Țesut Lichid Curat Rana Cel De-Al Doilea Post: Primul Post Rupt După Curățarea Rănii, Și Apoi Re-Postat Cel De-Al Doilea Paste, Pentru Trei Zile, Dar Nu Mai Mult De O Săptămână. Dacă Vă Confruntați Cu Următoarele Situații Pentru A Opri Utilizarea De Cea De-A Doua Autocolante Nu Sunt Favorabile Pentru Utilizarea De Tatuaj De Recuperare 1. Leziunile Sunt Relativ Mari După Prima Lacrimă În Lacrimă De Sânge Lichidul Tisular, De Asemenea, Infiltrații 2. Protector În Jurul Valorii De Piele, Umflare Și Mâncărime Simptome, A Spus Clientul Piele Pentru Protecție Ingrediente Pasta Alergii [3] Folie Metoda Este Foarte Simplu, Produsul Este De 3 Straturi, Primul Strat Rupt, Cel De-Al Doilea Strat Atașat La Suprafața Pielii, Și În Cele Din Urmă Rupe Ultimul Strat Poate Fi. Sfaturi cald: Dimensiune: Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-3CM differsdue manuală de măsurare,pls înțelege această multumesc mult. Culoare: Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. Pachetul Inclus: 5Pcs TATUAJ REPARAȚII AUTOCOLANT

Conditii de vanzare:

1. Vă rugăm să ne anunțați în termen de 14 zile (în funcție de data de înregistrare).

2. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii.

3. Vă rugăm să completați RMA formă pentru orice returna produsele.

4. Vom înlocui elemente care funcționează elementele de 30 de zile de la data primirea acestora. Elementele care trebuie abuz fizic nu sunt acoperite de garanție.

5. Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire.

6. Cumpărătorul acceptă responsabilitatea de a plăti pentru transport de marfă de întoarcere pentru orice motiv, cu excepția DOA (dead on arrival).

În orice caz, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sperăm că prin furnizarea de servicii excelente pentru tine, vă veți simți ne demn de 5 stele DSR rating de feedback-ul! Vă mulțumesc!

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să lăsați un 5 star DSR rating de feedback:)

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu dau feedback-ul rău înainte de a vorbi cu vânzătorul pentru a rezolva orice problemă, vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o mulțumit de răspuns! Vă mulțumesc!

Contactati-ne

Pentru a mari vă rugăm să ne contactați pentru mai favorabile de preț. Toți cumpărătorii sunt binevenite pentru negocieri de afaceri.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați u s!!!

Despre mine

Suntem una dintre cele mai mari tatuaj echipamente de fabrică și exportor din China, avem de a face afaceri în această linie de mai mult de 8 ani, este scopul nostru de a oferi cele mai bune produse de calitate și cele mai bune servicii pentru fiecare cumpărător.

E NJOY LICITARE DVS. ACUM!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Tatuaj accesorii maquiagem
Numărul De Model TA-116
Type2 accesorii machiaj permanent
piercing instrumente tatuaj acessorios
machiaj Permanent
Tip Tatuaj accesorii
microblading piese tatuaj
Material Tatuaj autocolante de reparare
Nume De Brand VEDDIN
tatoo consumabile machiaj permanent instrumente
militare tatuaj consumabile
tatuaj kit tatuaj maquina
microblading accesorii tatuaj accesorii

Produse similare