750lb Împletite Kevlar Linie de Mare Zmeu, Zmeu Zbor de Linie Kevlar Linie Șir 100ft / 30m în aer liber Frânghie pentru Pescuit, Drumetii

40.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


100ft /30m de 750LB Kevlar Zbor de Linie Linie Zmeu Șir în aer liber Împletite Fishings Linie de Transport Gratuit

Descriere

Fabricat din 100% Kelvar Fibre, care este de înaltă rezistență, de înaltă rezistență și rezistență ridicată la abraziune. Construcția de Panglica face șirul mult mai durabil, și nu va descoperi ca răsucite linie. Greu Șir! Fiecare Fibre de Kevlar este de mare rezistență la tracțiune. Se exercită o mult mai mare putere în același diametru. Taie-Rezistență! Aceasta ajută la evitarea multe neașteptată șir snaps care se întâmplă o mulțime de legare și prindere de obiecte cu muchii ascuțite. Satisface cerințele diferite, cum ar fi, de pescuit, zmeu zbor, camping / drumetii echipamente de fixare, plante de sprijin, lucrări de grădinărit, decor agățat, proiecte creative, etc. Lungime: 30M/ 100ft Putere: 750lbs Diametru: 2MM Culoare: Ca imagini arată Linia greutate: 89g Total greutate: 96g (pachetul inclus)

Pachetul inclus

1 x 100ft 750LB Kevlar Împletit Linie

Poze reale produse

Plata se poate accepta Card de Credit, WebMoney, T/T, Western Union, Qiwi Wallet, Boleto, SOFORT Banking, etc. Transport cele Mai multe articole vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata primite; Vom scrie, de obicei, preț scăzut pe parcelă suprafață pentru a evita plata impozitelor; receptorul ar trebui să fie responsabil pentru impozitul sau taxa percepută de țara lor. Cumpărătorul Trebuie Să Știți garantam risc zero experiență de cumpărare pentru tine. Dacă nu puteți primi produsul în termen de protecție, contactați-ne să-l extindă. Dacă elementul nu este în regulă sau rupte, contactați-ne înainte de a părăsi feedback-ul sau de deschidere a litigiilor. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați 5 stele și partaja cu prietenii tăi. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi minunat experiență de cumpărături.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Forma Mult
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Material Nailon
Nume De Brand emmakites
Avertizare Împletit Linie Zmeu
Zmee Accesoriu Tip Zmeul Se Ocupe Și De Linie
Numărul De Model KT5591
Tip De Element Single
Gen Unisex

Produse similare