8PK Compatibil Cartuș de Cerneală Pentru T1951-T1954 Epson Expression XP-101/XP-201/XP-211

115.10lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Memento Cald

Vă rugăm să Citiți Următoarele Date de securitate cu Atenție Pentru a Vă asigura Că ați cumpărat Produsele potrivite Pentru Imprimanta Dumneavoastră. Orice Întrebări,vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Oamenii cea mai mare parte a satisface unele probleme cum ar fi de mai jos: 1.Greșită cumparat produse, Deoarece unele produse au același potrivit imprimante model ca cartușe de cerneală originale,dar ele nu sunt potrivite pentru aceeași regiune. Deci differrent regiune au propriile lor potrivit modles. Dacă nu sunteți sigur dacă produsele se potrivi cu modelul dvs. de imprimantă sau nu,nu ezitați să ne contactați.Noi vom veni la tine ca posibil. :) 2.Produse pagube după o lungă perioadă de distanța de transport. Pentru această situație,vom cere mereu pentru unele imagini pentru a arăta că modul în care produsele deteriorate. În funcție de starea reală,Vom încerca să-l dau seama de un mod fericit. Produs descriprtion:

Atenție

În cazul în care cartușul nu este recunoscut,repetă, te rog să scoateți cartușul și se încarce până când, până când a recunoscut. Această acțiune se poate trece numărul de ordine.

Compatibil Cartuș De Cerneală Pentru Epson

Număr De Cartuș: Pentru T1951-T1954

Produse discription: Acest pachet include : 2set Cerneluri(2BK+2C+2M+2Y) . 2 Bucati T1951 Negru Cartuș de Cerneală de 2 Bucati T1952 Cyan Cartuș de Cerneală 2piese T1953 Mag. Cartuș De Cerneală De 2 Bucati T1954 Yel. Cartuș de cerneală Suntem Producator de CERNEALĂ&TONER peste 15 Ani , nu societate comercială. Cel Mai bun post-vânzare & prețul de Fabrică este tot ce ne poate oferi. În timpul nostru de Cerneală de Garanție , Dacă ai nevoie de probleme , Doar sa ma contactati, va Vom ajuta. Noi nu vindem doar produse,Servicii sunt specialitatea noastră. Detalii produs: modele de Imprimantă nu pot fi enumerate complet sau actualizate la timp, vă rugăm să verificați cu noi.

Ambalare:8 Buc O Mulțime

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (8 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Certificate ISO9001, ISO14001,SGS,STMC,CE
Numărul De Model Pentru T1951-T1954
Nume De Brand Karina G.
culoare BK C M Y
Compatibil Marca Epson
Caracteristică Compatibil
calitate A+
Campatible Pentru Epson
Cartuș de Stare Plin
Tip cartuș de cerneală
Produse De Valabilitate 36months
Ambalarea În Vrac Da
Colorate Da
Locul de Origine Guangdong,China(Continentală)

Produse similare