3PCS/Set Universal Pătrat Confortabil Moale de Bumbac a Pernei Scaunului Auto Fata Spate Huse Auto Scaun Pad Mat Consumabile Auto

44.17lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notă: de Înaltă calitate de protecție a Mediului materiale:tesatura Plus 1, vă Rugăm să specificați: prețul de vânzare 11.89 dolari pentru 1 buc capac față de prețul de vânzare 23.99 dolari pentru 1 buc capac spate(se referă la culoarea de pe capacul frontal și nota în ordine ) la prețul de vânzare $48.89 pentru 1set( 1set=2buc Coperta+1buc spate capac) 2, materialul pernei este conținut cu Catifea,Silicon suport si burete de Inalta densitate.Folosim Mediu material pentru a face să vă simțiți mai bine atunci când este utilizat. 3, în Cazul în care opțiunea nu este culoarea de care aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați 4. Toate model de Masina Sedan model poate folosi!Dacă aveți nevoie de mai multe locuri de acoperire(cum ar fi:Highlander 7pcs husa scaunului)vă rugăm să ne contactați,vom vinde mai multe capace. Te rog remarca modelul de masina ta pe comanda, daca nu ai da-ne modelul de masina ta,va vom trimite capacul din spate lungime este Marimea M (Capacul din Spate Lungime de aproximativ 132-135cm ) de Ce atât de mulți oameni aleg Nostru husa Scaunului? 1.Mediu - Fabricat din bumbac de înaltă calitate material, protecția sănătății, nu se estompeze și durabil.

2.Compozit de bumbac în interior, confortabil place să stau pe canapea, bucurați-vă de conducere.

3.Complet se Potrivesc ... Anti Skid Catarama Face Nu se Mișcă Și Întotdeauna Rămâne pe scaun de masina.

4.Acest set de scaun auto seat pad este o alegere bună pentru cei care de mult timp folosesc scaune auto, scaune, canapea, ca personal de birou și șofer, adecvat în special pentru conducătorii auto și lucrătorii de birou.

5.Proiectat cu buzunare laterale pentru stocarea telefonul sau alte lucruri mici.

6.Acest set de huse auto este un decor bun pentru masina ta,Și Suittable pentru 95% Masini.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Tip De Unitate bucata
set bucată 3
Lățime Produs 45cm
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Tip De Material Bumbac
Mfg Număr De Serie scaun auto acoperi
Nume De Brand CHE AI REN
Element De Lungime 45cm
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Articol Greutate 0.6kg
Înălțime Element 30cm

Produse similare