Optica Satâr Mare Precizie Fiber Cleaver FC-6S cu gunoi transport gratuit

84.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Optica Satâr Mare Precizie Fiber Cleaver FC-6S cu gunoi transport gratuit

FC-6S este o lumină și de încredere cleaver pentru construirea de rețea optică , Proiectat pentru portabilitate excelentă, FC-6S este ideal pentru aplicații FTTx. 12-poziția lama ar putea continua 36.000 de ori single-fibre scindează, sau de 3.000 de ori 12-fibre panglică scindează .

Design Compact, de Înaltă fiabilitate Bună despicat performanță Maximă de 12 Fibre conta 36,000 despica pe lama FTTx construcție Optică de construcție de rețea LAN, WAN, Rețelele de Metrou și Rețele CATV

Important: Brazilia Clienți vă rugăm să lăsați CPF sau CNPJ număr după ce a plasat comanda.

1. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut bu transportatorul și care poate varia în special în timpul sezonului de vacanta. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primi mărfurile ore suplimentare, vom ajunge înapoi soluția la tine în termen de 24 de ore.

3. Pentru a ajuta cumpărătorii de a reduce sau de a evita taxe vamale, vom scrie "Cadou sau Probă" la USD20-50 de Dolari/ unitate valoare de prețul de pe factură.

dacă aveți orice sugestie, vă rugăm să lăsați o notă în ordine.

4. Taxe vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător, Vânzătorul nu poate sprijini și Taxe Vamale.

5. Zonă de la distanță, Taxă : Pentru o zonă de la Distanță, DHL/Fedex/UPS/TNT va taxa suplimentar"Zonă de la Distanță, Taxă", vă rugăm să înțeleg.

1. Acceptam Alipay, Western Union și T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Dacă nu puteți checkout timp, imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, sprcific motiv pentru a reveni. Vom accepta doar returnarea mărfurilor prin Poștă sau EMS.

3. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 Luni Garantie de Producator (cu Excepția contrived damagement sau misusage). Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui defect al dispozitivului și numărul de Ordine.

2. Clienții sunt responsabili pentru returnare la noi cu un ambalaj adecvat pentru a repara, și apoi ne-ar fi responsabil pentru retrimiterea de transport pentru cumpărători. Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a dori să se întoarcă. Noi vă va oferi adresa completă.

3. Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema. Este plăcerea noastră să-l corecteze.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important! Vă rugăm să ne contactați imediat Înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem de 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung, mult Mai important , adevărata evaluare ar putea ajuta pe mulți cumpărători și de a spori credibilitatea vanzator cinstit.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dumneavoastră și de a oferi răspunsul în termen de 24 de ore.

Volks este o întreprindere de înaltă tehnologie, care este specializata in proiectarea ,fabricarea si vanzarea de fibră Optică metru, nivelul de semnal TV metru și digitală prin satelit finder pentru piața internă și în străinătate. Compania noastra are o bună cooperare cu multe CATV cu multe CATV operatorii de rețea din întreaga lume,inclusiv Southease Asia, Orientul Mijlociu,Europa, Australia și America, etc, precum și furnizarea de servicii și soluții profesionale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 11cm x 6cm (5.12in x 4.33in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Outercoat diametru 0,25 mm~0.9 mm
Dimensiuni 60Wx76Dx57H mm
Lama de viață 36.000 de scindează
modul Semiautomate
Despicat unghi mai puțin de 0,3°
Fibre goale diametru 125 um
Nume De Brand VOLKSTEC
Greutate 420g
Numărul De Model FC-S6
Despicat lungime 5~20mm
Tip De Fibre Singur tub de fibre și Panglică de fibre

Produse similare