20w RGB LED Fibra 0ptic Tavan Kit de Lumina cu două capete de export fibra optica 0.75 mm(200pcs*2m)+1.5 mm(50buc*2m) DIY lumini

515.99lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


bine ati venit la magazinul nostru

20w RGB LED Fibra 0ptic Tavan Kit de Lumina cu două capete de export fibra optica 0.75 mm(200pcs*2m)+1.5 mm(50buc*2m) DIY lumini

produs, inclusiv:

1.20 w DMX DOUĂ RGB lumina fibra optica 1buc

2.adaptor de ieșire dc12v 1buc

3.Manual de utilizare 1buc

4 fibra optica 0.75 mm(200pcs*2m)+1.5 mm(50buc*2m) 2 buc

Tehnic, Caietul De Sarcini:

Tensiune de intrare:AC86-265V

CULOARE: RGB

Greutate: 700g

Sursă de lumină dispozitiv dimensiune: L141*W95*H55mm

Lumina corpul material:Aluminiu

Mai îndepărtate dimensiune: 113.5 x W55.5 × H22.5mm

Durată de viață: 50.000 ore

PUTERE: 20W

LED-URI: LED-URI RGB

Brut Greutate:700g

Fibra de cap diametru interior: 13-20mm

Telecomanda: 2.4 g

Dimensiunea Pachetului

Garantie: 2 ani

De la distanță instrucțiuni:

Numărul de fibră optică pot fi instalate:

Potrivire:

Pentru a se potrivi cu telecomanda pentru receptor (nu aveți nevoie pentru a face acest lucru atunci când prima din cutie). Apăsați "luminozitate-" Tastă o singură dată, atunci când prima pornit în termen de 3 secunde. Aceasta lumina va clipi de 3 ori pentru a indica faptul că telecomanda este compensată.

Modul de compensare:

Apăsați "luminozitate+" Tastă o singură dată, atunci când prima pornit în termen de 3 secunde, ledul va clipi de 6 ori dacă compensare este de succes.

model

PGConnector diametru interior(MM)

fibre de diametru(MM)

Un cap max fiber numărul

două cap max fiber numărul

QJ-FB20WDMX

13-18

0.75

450

900

QJ-FB20WDMX

13-18

1

250

500

QJ-FB20WDMX

13-18

1.5

100

200

QJ-FB20WDMX

13-18

2

60

120

Produsele noastre nu includ bateriile pentru siguranța aviației

Acest articol UE/SUA/marea BRITANIE/AU priza de putere pentru a alege, ne implicit la livrare plug SUA, lasati mesaj daca ai nevoie de alte plug,vă mulțumesc!

DIY Stele Tavan si Iluminat Fibra Optica Sfaturi

Înstelat, Lumina Plafon Kituri

O aplicație populară pentru fibra optica lumini plafon sunt stele pe tavan kituri. Ele transforma un plafon obișnuit într-un spectacol ceresc. Una dintre principalele diferențe să ia în considerare între fibra optica tavan stele kituri este diametrul fibre acrilice. Tavan star kituri vin cu uniformă de fibre sau fire din diferite diametre pentru o mai realist astronomice experiență. De la un copil de perspectiva, fie opțiune este stellar!

Alte Moduri Distractive de a Folosi Fibra Optica Lumini Plafon

Iluminat fibra optica se pretează bine la aplicații creative. Cerul înstelat efect este popular, dar cerul este limita atunci când se gândește la modalități de a organiza fibre acrilice. Puteți grup le în forme și imagini de animale, galaxii, sau cuvinte. Aveți posibilitatea să tăiați capetele să fie la același nivel la tavan, sau puteți lăsa fibre bloca. Sau un pic din ambele!

Cum să se Ocupe de Fibra Optica Lumini Plafon

Există câteva lucruri de a păstra în minte atunci când se lucrează cu fibra optica lumini plafon. Amintiți-vă că fibrele sunt sensibile la razele UV. Deși fibrele sunt flexibile, nu le îndoiți la greu unghiuri drepte. Acestea trebuie să fie plasate direct în calea fasciculului de lumină pentru lumina pentru a transmite în mod eficient. Amintiți-vă, dacă tăierea fibrelor, pentru a folosi un FOARTE ascuțit aparat de ras pentru tăieri curate. Vrei lumina să strălucească prin curat și viu.

1 acceptăm Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral oferta câștigătoare amout, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 16cm x 8cm (7.87in x 6.30in x 3.15in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Numărul De Model ST-20W02
Tip De Element Fibra Optica Lumini
Tensiune DC12V
culoare RGB
Modul de Control Touch
Putere 20W
Materialul aluminiu,pmma
Garanție 2 ani
Nume De Brand kingmaled

Produse similare