2 inch* 10m Folie de Aluminiu fibra de sticla de Evacuare Wrap Motocicleta de Eșapament Antet Rezistente la Căldură, Înfășurați Conducta de Evacuare Bandă

69.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


2 inch* 10m Folie de Aluminiu fibra de sticla de Evacuare Wrap Motocicleta de Eșapament Antet Rezistente la Căldură, Înfășurați Conducta de Evacuare Bandă

Caietul de sarcini

Nume: Folie De Evacuare

Grosime: 1,5 mm

Lățime: 50mm

Lungime: 10m

Culoare: Aluminiu

Temperatura de lucru: 1040°F/560°C

Produsul Proprietate

Țeavă de eșapament folie banda este compus tricotată din fibre de sticlă sau de piatră fibre, disponibile pentru bandaj orice diametru furtun sau cablu, non coeziv, în general, la spirala mod 30-50% se suprapun dressing poate fi, într-un bandaj nu trebuie scoateți furtunul și cablul.Se poate adăuga, de asemenea, un pic rider confort prin reducerea sansa de a o arsura grava cauzata dacă sau când o țeavă de eșapament fierbinte vine în contact direct cu pielea.

Ambalaj sistemul de evacuare menține căldura din gazele de evacuare, care scade densitatea, și permite gazelor de eșapament pentru a ieși din sistem mai repede! Îmbunătățit coridoarele de evacuare este rezultatul, care scade aportul de temperaturi: care este egal cu mai mulți cai putere. folie de evacuare poate rezista 1,040° F/560°C continuu temperaturi, și 2.000° F /1093°C temperatura piroane. Produse personalizate folie de evacuare pot fi fixate cu Termice-Cravată, coliere de furtun, sau de sârmă.

Motocicleta de Evacuare Wrap este fără azbest și-a făcut de înaltă calitate din fibră de sticlă fire. Folie de evacuare este, de asemenea, neinflamabila, precum și de apă și rezistente la ciuperci. Titan evacuare împachetări sunt realizate din este facut din lava rock fibre . Acest tip de folie poate rezista la 1600° F /871°C continuu temperatura de lucru ,de până la 2500° F /1371°C căldură intermitent.

Aplicarea Produsului

Rezistența la foc , rezistenta la foc, izolare termică, izolare, anti-imbatranire, anti pata de topit oțel, rezistent la apa, anti ulei, anti-acid . Acesta este utilizat pe scară largă în sistemul de evacuare.

Detalii Produs

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 14cm x 14cm x 6cm (5.51in x 5.51in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand DEEP TECH
Tip De Material Folie De Aluminiu ,Fibra De Sticla
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Articol Diametru 2inch
culoare Aluminiu Culoare
Element De Lungime 10m
Lățime Produs 2inch
Numele Modelului DTEW0510AL
Articol Greutate 0.65kg
Înălțime Element 2inch
Caracteristici Speciale Izolație Termică,Pentru A Îmbunătăți Performanța

Produse similare