Pentru Volvo C70 2006 ~ 2013 - Masina de Android Media Player, Sistem Stereo Radio de Navigație GPS Multimedia Audio Video

2 230.55lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Masina Android Player, Sistem Stereo Radio de Navigație GPS Multimedia Audio Video

Nu se Potrivesc pe masina cu original fabrica de navigare

Pentru Volvo C70 2006 ~ 2013

Masina Android Player, Sistem Stereo Radio de Navigație GPS Multimedia Audio Video

Pentru Volvo C70 2006 ~ 2013

Observație: Acest model se pot potrivi și înlocuiți auto diferite configurații audio , daca masina ta de interior nu este identic sau similar ca mai sus, sau nu se poate confirma dacă acesta este un drept model adecvat, vă rugăm să ne trimiteți poza din interiorul masinii , să confirme direct. Mai ales că se potrivește foarte bine masina cu CD Player sau DVD Player, dar nu se potrivesc la masina cu originale de fabrica NAVI sistem. Noi nu acceptăm nici o întoarcere dacă pentru un model greșit după trimiterea.

Masina Android Player, Sistem Stereo Radio de Navigație GPS Multimedia Audio Video

Pentru Volvo C70 2006 ~ 2013

Masina Android Player, Sistem Stereo Radio de Navigație GPS Multimedia Audio Video

Pentru Volvo C70 2006 ~ 2013

Caracteristică: 1. Instalare Plug and Play! Include Toate Cele Necesare Accessaries & Fire & Kituri De Instalare! Nu este nevoie să taie orice fir. Vino cu plug in fabrica de cablaj, etc.. 2. Suport & Ține Auto Originale Funcții Și De Afișare! De comandă pe volan, A/C display , functioneaza la fel de original. Butoanele' lumini de fundal sunt la fel ca original, etc. 3. Gratuit De Navigație Prin Satelit! GPS-Sistem de Poziționare Globală! 2D, 3D, hărți de navigație, Atingeți Ecranul și ghid Voce de navigare, etc.

Caietul de sarcini: 1.CPU: MST786, Cortex-A9 dual core , 1,6 G HZ 2.Versiune Android: 4.4.2 3. ROM: 8G+16GINAND built-in. 4.RAM: 1G DDR3(1866) 5.MCU versiune: 4.3.10-23-20-E40101 6.Sistemul Versiune:2.8.6 7.Suport SWC. 8.Suport Multi-media Player,Internet Entainment, joc și chat-ul on-line. 9.Suport cu 3 căi de ieșire: built-in Wi-fi,4G,cu dublu USB. 10.Sprijinirea HD 1080P ,3D și de fundal de 8 Sprijin extern hard disk Mobil. 9 Suport extern cablu USB. 10. Suport de Deschidere, Logo-ul se schimba de fundal preferat. 11: Sprijin fișier de copiere sau decupare. 12. Suport video și imagine scanare, JPG,MBP,JPEG,GIP, etc și eletic-carte. 13.Suport ATV-uri audio și video de intrare și de ieșire, nu trebuie să adăugați ANUNȚURI de schimb 14.Super Performanta Hardware,Răspuns Rapid. 15. Suport suport senzor de automat, Dinamic fundal arată. 16.Android cu Ecran de cinci punct de control tactil. 17. Sprijinirea IGO9 , TOM TOM,Garmin etc. hărți. 18.Abundente Aplicație Gratuită, pot citi si edita documente word/Excel/Powerpoint/PDF/TXT . 19. Live Wallpaper &DIY Tapet, Culoare Abundente de Lumină Buton de 20. Suport Auto DVR Sistem(de lucru cu opțional USB camera)

Masina Android Player, Sistem Stereo Radio de Navigație GPS Multimedia Audio Video

Pentru Volvo C70 2006 ~ 2013

Masina Android Player, Sistem Stereo Radio de Navigație GPS Multimedia Audio Video

Pentru Volvo C70 2006 ~ 2013

Despre Serviciu: 1. Garanția de dvd auto este de un an, am vandut masina dvd pentru aproape 8 ani, putem furniza cele mai profesionale aftersale serviciu. 2. Dacă ați cumpărat dvd auto de la noi, ne va furniza viață aftersale serviciu pentru tine, ne puteți cere pentru navigare actualizare sau firmware nou, dacă găsim ceva nou. 3. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore în zilele de lucru. Despre Transport (Important): 1. Vom declara $75 implicit pe factura de parcelă pentru a evita taxele vamale cât mai mult posibil. Dacă aveți o modalitate mai bună de a evita acest lucru, puteți să ne contactați, vom coopera cu tine. 2. Taxe vamale și Impozite sunt cumparatori responsabilitate, ne-vânzător nu poate controla și nu va fi responsabil pentru acest lucru, vă rugăm să rețineți despre asta înainte de a plasa comanda. De obicei, 98% clienții pot obține elementul, fără taxe Vamale, astfel încât nu aveți nevoie vă faceți griji despre asta. Dacă elementul a fost returnat din cauza cumpărătorului pierdem prea multă pentru a șterge vamale sau de a primi colete, transport postgae și scumpe taxa va fi scăzut la cumpărători responsabilitate. 3. Dacă adresa de livrare aparține zonă de la distanță în compania de transport maritim de sistem, aveți nevoie pentru a adăuga la distanță, taxă de 35 de dolari pentru livrare de colete sau de a schimba o mai rurale adresa de livrare, in caz contrar coletul nu poate fi trimis. Dacă adresa ta aparține zonă de la distanță sau nu, puteți verifica adresa dvs. de pe acest site: http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp 4. Dacă coletul a fost pierdut în tranzit, vom rambursare completă sau trimite unul nou. 5. Vă rugăm să nu furnizează adresa PO BOX, nu putem trimite coletul la acest tip de adrese. 6. După ce plasa comanda, vă rugăm să păstrați în contact pentru a accelera timpul de procesare pentru oder. Notă: rusă clienții trebuie să furnizeze numele complet pentru numele de contact de pe colet. Despre Disputa și Feedback-ul: 1. După ce am trimite coletul, puteți urmări coletul prin numărul de urmărire direct. 2. Toate masina de dvd-uri a fost bine testat serveral ori strict înainte de expediere, puteți avea încredere în noi și ne va trimite bun produs de calitate. 3. După ce primiți element, dacă aveți orice îndoială și întrebare despre acest produs sau de instalare, puteți să ne contactați imediat în scopul de mesaje, ne va ajuta să-l rezolve și să furnizeze o soluție bună pentru tine. 4. Te rog nu deschide disputa direct, sau acesta va fi manipulat de la Vilatudor.ro disputa echipa. care nu te putem ajuta cu privire la problema și va trebui să așteptați pentru mai mult timp pentru a rezolva problema. 5. Dacă vă place produsul nostru, pot să vă întreb pe dumneavoastră să lăsați un feedback pozitiv și imagini bune pentru comanda? Este o mare încurajare și sprijin pentru noi, vom face mai bine și mai bine în

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 22cm (11.81in x 11.81in x 8.66in)
Tip De Unitate bucata
Numele Modelului VOV-9850A
Tensiune 12V
ROM 16g
Mass-Media Digitale Format JPEG,Mp4,Mp3
Tip De Material Hardware Electronice
Afară De Putere 45w
Nume De Brand YESSUN
Interfață original
Caracteristici Speciale MP3 Playere,Radio Tuner,Ecran Tactil,Telefon Mobil,Bluetooth,GPS încorporat
Articol Greutate 4kg
Dimensiunea De Afișare 8"
Limba OSD Engleză
Element Dimensiune 8 Inch Capacitive Touch Ecran
Caracteristică Specială Funcția Wifi,Suport de Comandă pe Volan,Suport can-Bus,Built-In Difuzor/Microfon,Suport 3G
Volvo Model XC70
Max De Memorie Extern 64g
RAM 1G
TF/Micro SD Slot 1
Sistemul De Operare Android
Din Unul Din
Rezoluție 1080P SUS
Pentru Autovehicule Marca/Model Volvo
Plasarea In-Dash
XC70-An 2006,2009,2008,2011,2013,2007,2012,2010

Produse similare