Linyixun Fotografie Reală 2017 Ieftine Sifon Dantela Visiniu Sirena Rochii De Domnisoare De Onoare Maneci Lungi, Aplicatii Cu Margele De Domnisoara De Onoare Rochii

382.12lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU

Atunci Când Comanda .Vă rugăm să Citiți:

1.Lăsați mesaj în următoarele condiții: dacă vrei personalizat dimensiune și culoare; spune-ne exact data ai nevoie de rochie; au alte cereri în detalii rochie

2.Dacă doriți aceeași culoare ca imagine, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a spune.

3.Nu putem face rochia exact același ca și cel din imagine, vă rugăm să înțelegeți acest lucru,pentru căîn nu este noastre de design, dar vom încerca cele mai bune noastre de a oferi fiecarui client o calitate de top.

4.Prețul nu include eventualele accesorii de nunta ca nunta, voal, mănuși de nunta, pălărie, bijuterii.

5.Cumpărătorii vă rugăm să permiteți aproximativ 7-15 zile de la livrare, după ordinea în curs de procesare.Timpul de fabricație în fabrica noastră este de 7-15 zile,Ia-ti Rochia in 14-30 de zile.Vă rugăm înainte de timp se pregătește să îți planifici dinainte!

6.Dacă din Brazilia și Doriți să alegeți DHL mod de transport maritim,vă Rugăm să lași masaj pentru a-mi despre CPF,când fac shiped,am nevoie de ea.Vă mulțumesc foarte mult!!!!

Q: Cât de departe în avans ar trebui să-mi comand rochia?

A: croitorie timp pentru cele mai speciale, de ocazie si de nunta rochii de partid este 7zilele lucrătoare, dar unele rochii cu mai multe e laborate modele sau detaliază poate dura mai mult de croitor. Croitorie ori sunt notate pe fiecare dresss pagina produsului. Timpul de livrare este de 3-8 zile lucratoare.

Q: Pot reveni sau de a anula rochie dacă mă răzgândesc?

A: Chiar standard dimensiune rochii sunt făcute la comandă pentru fiecare clienții. Obiceiul natura noastră rochii înseamnă anulare și politica de returnare este mai strictă decât în alte elemente, deci este important de a comanda cu atenție.

Q: Pot comanda aceasta rochie într-un stil diferit/material/lungime?

A: Fiecare rochie este croita pentru a se potrivi exact ceea ce vedeți în fotografie, și, din păcate, suntem în imposibilitatea de a modifica stilul, lungimea, sau în orice fel a materialelor.

Q: Va rochia mea se potrivesc exact culoarea pe care o vezi pe site-ul dvs.? O: s-ar putea să fie o mică diferență între real dresss culoare și ceea ce vedeți în fotografie, în funcție de monitoare de calculator setările de afișare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Grupa De Vârstă Adult
Decor Ștrasuri Din Mărgele,Dantelă,Aplici,Eșarfe
Built-in Sutien Da
Tesatura Tip Dantela
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Talia Naturale
Element De Moda simplu
Imagini Reale Da
Decolteu Barca Gâtului
Nume De Brand linyixun
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
Tip De Element Rochii Domnișoare De Onoare
Numărul De Model Bridemsiad Rochie
Maneca Stil Capac Maneca
Silueta Sirenă/Trompeta
Lungime maneca(cm) Plin

Produse similare