KIMHOME animale de COMPANIE Alpinism Coarda Câine de Tracțiune Seturi de Nailon Reglabil Guler de Câine Ham Vesta Lesa Retractabil Câine Set Accesorii Animale de companie

22.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pur manuală de măsurare,acolo este de 1-2cm de eroare aparține intervalului normal

INFORMAȚII DE BAZĂ

Nume:Caine frânghiei de tracțiune se potriveste

Contine: zgarda/ham/lesa caine

Material: alpinism coarda

Culoare: negru roșu albastru galben portocaliu violet

Dimensiune: S M L XL

Aplicabile sezon: Toate Anotimpurile

Adecvate pentru animale de companie: mici, mijlocii, mari pisici și câini

4 motive nu poate fi înlocuit

1.EVA spuma de manevrat, moale si confortabil, nu trageți mâinile. 2.Articulațiile sunt cusute de mână, durabil și ușor să se desprindă. 3.Utilizarea de vopsea de metal cataramă, nu rugina, de viață mai lungă. 4.Reglabile din plastic cataramă pentru reglare ușoară a dimensiune, ușor de purtat, catarama din plastic de proiectare.

1. ordinea de greutate este mai mică de 2 kg. Nostru default expres taxa este China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, ePacket și China Post Aer Înregistrat Mail. Spania default expres taxa este Vilatudor.ro Saver Shipping și Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus asigură primirea și trimiterea, de etanșare, de planificare și livrare, etc și nu oferă informațiile de urmărire din țara de destinație. China Post Aer Înregistrat Mail și ePacket oferă plin de urmărire anchetă de serviciu.

2. veți primi mărfurile ar trebui să ia 15-35 zile lucrătoare (Brazilia este 15-60 zile). Dacă nu ați primit bunurile, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări bunurile, și răspunde la tine cât mai curând posibil. Scopul nostru este satisfactia clientului! În timpul sărbătorilor (de Crăciun, de anul nou lunar) timpul de livrare poate fi mai lung decât de obicei. Vă rugăm să adăugați un 5-10 zi de întârziere.

1. în cazul în care mărfurile sunt deteriorate în curs de transport, schimbul de marfă suportate de către noi, în cazul în care cumpărătorul, pentru că de dimensiunea, culoarea și alte aspecte trebuie să fie returnate, costurile de transport suportate de cumpărătorii înșiși.

2. cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc, să înlocuiască defecte sau incorecte transport.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

1.Vă rugăm să ne contactați imediat befoere să ne dea feedback neutru sau negativ.(1-2 zile să vă dau un termen rezonabil de satisfacție cu soluție).

2.Dacă vă place acest produs, vă rugăm să ne dea 5 stele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
culoare negru,rosu,albastru,galben,portocaliu,violet
Tip Câini
Dimensiune S M L XL
Nume De Brand KIMHOME ANIMALE DE COMPANIE
Guler Tip De Bază Gulere
Material Coarda De Alpinism
Categorie Produs zgarda/ham/lesa
Potrivit pentru mici mijlocii mari câini pisici
Caracteristică Retractabil
Sezon Toate Anotimpurile
Model Solid

Produse similare