Noul Buton 2 telecomenzi Cheie de la Distanță Masina Pentru Opel/GM 433,92 MHz OP 4 Calitate Excelenta Gratuit Shippinhg

95.88lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


2 de la Distanță Buton Set Pentru Opel/GM

Complet Nouă Condiție

433,92 MHZ OP 4

GM:93286048

culoare: negru

greutate:45g

buton:2

frecventa:433MHZ

funcția:cheie de la distanță

gama:pentru opel/gm

Calitate: excelent

Atenție

1.en-gros este disponibil, mai multe ordine, mai multe reduceri. bine ati venit la contact pentru detalii.

2.cumpărătorul ar trebui să știe bine dacă cheia se potrivesc pentru masina ta înainte de cumpărare, dacă nu sunteți sigur, puteți consulta local lăcătuș sau noi pentru ajutor. cheile trebuie să fie programat cu masina ta, atunci când pentru a obține cheia. dacă ești profesionist și are programator puteți DIY, este ușor, dacă nu sunteți profesionist, vă sugerăm să luați cheia pentru o cheie de magazin și de a găsi un lăcătuș pentru a ajuta.de asemenea, vom încerca noastre cele mai bune pentru oferta tehnica, dacă aveți nevoie. dar dacă cumpărătorul nu știți cum să program și de a face o greșeală procesul de a face cheie rupt, noi nu va fi responsabil pentru ea, și nu va restituire sau de schimb.

3.de obicei, vom livra coletul prin china post air mail sau singapore post mail pentru obiecte mici, este nevoie de aproximativ 8-60days, uneori poate chiar mai mult, depinde de zone diferite. cum ar fi brazilia, rusia și cele mai multe din america de sud, țări,uneori, trebuie să ia aproximativ 60 zile sau mai mult timp pentru livrat. deci, sper clienții răbdare să aștepte un pic atunci când sunt plasate ordine, dacă încă nu primi elemente atunci când livrarea este sfârșitul, pls nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și de a face 100% mulțumit. nu atât de ușor pentru a deschide litigiu sau de a părăsi un feedback negativ, înainte de a ne contacta,orice poate fi consultat!

4.restituire sau de schimb este disponibil în cazul produselor este rupt sau are defect din vina noastră. cum ar fi expedia un element greșit,colet pierdut sau din alte motive.cumpărătorul trebuie să plătească de transport maritim și păstrați produsul în stare bună, atunci când să se întoarcă înapoi pentru restituire sau de schimb.

5.nu suntem responsile pentru fiscale personalizate sau personalizate probleme, putem urmări cererea cumpărătorului de a scrie o valoare scăzută pe facturi de transport, pentru a evita înaltă fiscale personalizate. cumpărătorul trebuie să plătească taxa sau repara personalizate problemă, dacă este necesar.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 9cm x 4cm (4.72in x 3.54in x 1.57in)
Numărul de Butoane 433Mhz
Funcția Cheie de la distanță
Altă Parte Numărul Nici unul
calitate Excelent
Tip De Material plastic&metal
culoare Negru
Frecvența 433Mhz
Schimb Numărul Parte Nici unul
R/C Funcție Cu
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea Nici unul
Personalizare No
Numarul Parte Nici unul
Buton 2
Nume De Brand PORSWAGEN
Greutate 45g

Produse similare