Burghiu Lucios 3D Diy Diamant Pictura Fotografie Copil Personalizat Complet Piața de Foraj Broderie Animale de Companie Imagine Perla Cross Stitch

45.22lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Burghiu Lucios 3D Diy Diamant Pictura Fotografie Copil Personalizat Complet Piața de Foraj Broderie Animale de Companie Imagine Perla Cruce Cusatura de VÂNZARE FIERBINTE

Click Aici Pentru A Vedea Mai Multe Produse

Dimensiune Imagine: 30cm*30cm, orice dimensiune, puteți personalizate

Tip De Produs: Nu S-A Terminat, Fara Rama

Observație : Alte Dimensiuni Nevoie să Ne Contactați,Dacă pentru ea ,atunci nu ne contactati ,va vom face pentru tine meci de prețul pe care îl plătiți.

Despre Fotografie / Imagine Personalizate

Este foarte popular și la modă pentru personalizat cu orice fotografie sau imagine pe care doriți pentru a face diamant pictură, cum ar fi familia sau propriul portret, poze de nunta, fotografii de călătorie, animale de companie, și peisaj frumos și ect. Apoi, puteți DIY propria fotografie cu familia ta, și în cele din urmă se pune într-un cadru pe perete din casa ta sau da-l la alții ca pe un cadou unic și de neuitat! Doar loc comanda și trimite fotografia ta pentru noi, si va vom oferi un diamant perfect broderie de orice fotografie pe care doriți!

Puteți trimite, de asemenea, orice imagine iti place la noi și de a face un diamant broderie. În mod normal final efectul de o imagine (descărcat de pe Internet) este mult mai bine decât o fotografie a unei persoane luate de unul singur.

Despre Efect

Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine efectul! Fiecare diamant, dimensiune : 2.5x2.5mm. Dacă imaginea este complexă, de dimensiuni mici nu va foarte bine! Daca ai nevoie de dimensiuni mari din orice imagini, vă rugăm să ne contactați! Despre Noi diamantul Nostru de pictura, sunt produse semi-finite, nu include cadru. Noi va oferi diamant broderie instrumente pentru a face. Și vom plasat 20% mai multe diamante! Deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun! Când ați terminat, puteți trimite imagini din picturile tale pentru noi, ne va arăta la cumpărători din întreaga lume aprecia! Feedback-ul De feedback-ul dvs. este important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 10cm x 5cm (23.62in x 3.94in x 1.97in)
Material Rășină
Forma Single
Tema diy diamant pictura foto personalizate
Forma de diamant Piața diamant
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Cadru No
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Instrumente tava din plastic,pix burghiu,pensete,HD pânză imprimate
Zona Lipirea Plin
diamant parte Complet Piața Diamant
Numărul de Culori 30-45
poza diy diamant pictura foto personalizate
Tip diy diamant pictura foto personalizate
Utilizarea Picturi
Model Tip Portret
Stil Stil American
Nume De Brand Burghiu Lucios

Produse similare