SENINĂ Brand de Dimensiuni Mari 38-46 Split din Piele Barbati Casual Pantofi de Moda de Calitate de Top de Conducere Confortabil Alunecare Pe Pantofi Mocasini Cauciuc

123.86lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere Produs

SENINĂ Brand de Dimensiuni Mari 38-46 Split din Piele Barbati Casual Pantofi de Moda de Calitate de Top de Conducere Confortabil Alunecare Pe Pantofi Mocasini Cauciuc

100% de Brand . Primul Serviciu de calitate orientate spre MAGAZINUL NOSTRU OFERA de BRAND NOU, de ÎNALTĂ CALITATE ȘI cel MAI bun de STAT DE PRODUSE. ÎN FUNCȚIE VARIAS AFIȘEAZĂ (COMPUTER, TELEFON MOBIL, IPAD ET AL), POT EXISTA MICI ACCEPTABIL DIFERENTA (DE CULOARE SAU FORMĂ) ÎNTRE FOTOGRAFII ȘI PRODUSE. VOM FACE NOASTRE CELE MAI BUNE PENTRU A DESCRIE PRODUSELE CORECT ȘI CINSTIT.

Afișare Produs

Despre Imagine

Fotografiile produselor sunt conforme cu.Culoarea produsului poate varia din cauza flash de camera foto, iluminat, monitor de setare. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Despre Transport

După plata de comanda, va Vom trimis coletul în termen de 5 zile, cu excepția Sărbătorilor. CUMPĂRĂTORUL este soley RESPONSABIL pentru VĂMUIREA mărfurilor. Despre transport maritim de timp, aveți nevoie pentru a verifica în avans pentru informații cu privire la timpul de livrare pentru țara dumneavoastră.

Despre Retur

În cazul în care un produs defect sau gresit obiectele de care ai luat, vom retrimite sau de restituire pentru tine.

Clienții trebuie să verificați toate elementele de la primire și să ne anunțați în termen de 3 zile de lucru, dacă anythins lipsește sau deteriorat. Noi nu restituie taxa de transport de returnare, care sunt non-defecte.

În termen de 14 zile de la primirea, vă puteți întoarce înapoi la articol. Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxa de transport maritim pentru a reveni elementele.

Despre Fiscale

Sunt supuse importate impozite, taxe vamale, care poate impuse de birou local personalizat. Nu suntem în măsură să vă informez că din cauza ca taxa este din diverse țări și articole.

Despre Feedback-Ul

Ne face o favoare pentru a lăsa un 5 stele feedback-ul pozitiv, dacă sunteți fericit cu ordinea și articole. Vă rugăm să nu taci, să ne lăsați un feedback-ul negativ, dacă nu sunteți mulțumit cu comenzi, dar lasă-ne o șansă să-l rezolve pentru tine. Vom face noastre cele mai bune pentru a satisface.

Primi Adresa

Scrie numele tău complet și numărul casei în adresa de livrare atunci când face o comanda, deoarece Rusia au o nouă regulă acum, oficiul poștal nu va expediere colete cu tine dacă nu-ți scrie numele complet. În cele din urmă nu ne asumăm responsabilitatea.

Profilul De Companie

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pereche
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 11cm (11.81in x 7.87in x 4.33in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
alunecare pe pantofi Casual, Mocasini
Culori Negru,Kaki,Galben
Mens Pantofi Sofe jos
Caracteristică Respirabil,Masaj,Rezistent La Apa
Nume De Brand Senină
Material De Talpa Cauciuc
leneș pantofi Barca de pantofi pentru bărbați
Tip De Element pantofi casual
Materiale De Captuseala Nici unul
Sezon Primavara/Toamna
Model Tip Solid
Dimensiune 38,39,40,41,42,43,44,45,46
Mocasini barbati respirabil apartamente
Dimensiunea Pantof 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Branț Material Cauciuc
Mocassin Homme Hollow-out pantofi de Piele
Decoratiuni Cut-Out
oamenii haimana De conducere bărbați pantofi
Material De Sus Split Din Piele
Numărul De Model XJG_602
Numele Departamentului Adult
apartamente bărbați Mocasini pentru barbati
Tip De Închidere Slip-On
Pantofi Tip Mocasini
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Produse similare