JZL Laptop Sodimm PC4-17000 DDR4 2133 mhz 4GB PC4 17000 DDR 4 2133 MHz LC15 1.2 V 260-PIN Modul de Memorie Ram pentru laptop / Notebook

208.92lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acest element de memorie DDR4-2133-4GB :

Compatibil Cu toate marile branduri, cum ar fi DELL, HP, ACER, ASUS, SONY, IBM, TOSHIBA si Alte Producatori. Aceste module de Memorie trece printr-un control riguros al Calității și trece toate testele de laborator.

Acest articol nu poate compatibile pentru APPLE Mac / MacBook

Model

LAPTOP DDR4 4GB

Capacitate

4GB

Viteza Memoriei

2133 MHZ PC4-17000

Memorie Soclu

SO-DIMM

Chipset-ul

8Bits ETT chipset

Chipset-Ul De Brand

Sknynix, Nanya, PSC, HY,SEC,MIC,ELP, Samsung....

Canal De Memorie

Singur Canal

Forma Combinație

Suporta Dual-channel

Latenta CAS

CL15

Ace

260pin

Tensiune

1.2 V

Caracteristici

Unbuffered

Funcția

Non-ECC

Ram Brand

JZL

Fabrica De Asigurat

Garanție Pe Viață

Atenție: DDR1 & DDR2 & DDR3 & DDR4 de lucru în tensiune diferite, nu pot fi compatibile cu fiecare alte, vă rugăm să nu Încercați cu placa de baza. Dacă NU știți despre frecvența de calculator și placa de bază, PROCESORUL este AMD sau Intel, vă rugăm să confirmați cu software-ul CPU-Z .

Memorie diferite fabrica de lot. Același model Va fi diferit PCB backplane culori. Placă îngustă și largă placa, diferite dimensiuni de particule. Numărul de particule va avea 8 și 16 . Dar Calitatea și compatibilitatea de memorie nu va fi schimbat prin apariția și numărul de particule. Computerul de memorie chips-uri sunt de pe cipul de memorie producători pentru Samsung, Sknynix, micron, Nanya, PSC, Promo-uri, Qimonda, Elpida, și informații de memorie pentru a afișa mai multe informații despre producători, protejate, computer de memorie va fi Din cauza diferitelor loturi selectate mai sus parteneri chips-uri de stocare. DEFECTE COMUNE ȘI SOLUȚII accident Aleatoriu: Astfel de eșec se datorează utilizării mai multor cip de memorie. deoarece viteza de memorie diferite, o diferență de timp de a provoca accidente. Acest lucru poate fi în CMOS setup reduce viteza de memorie pentru a fi abordate. în caz contrar. numai utilizarea de același tip de memorie. Există posibilitatea ca memoria nu este compatibil Cu placa de baza. în plus, poate fi cauzată de memorie de memorie proastă, iar placa de baza cauzate de accidente aleatorii, Sistemul în modul de siguranță: Astfel de eșecuri sunt, în general, din cauza la placa de baza si memorie nu este compatibil, Comune, de înaltă frecvență de memorie pentru unii nu suporta frecventa de memorie de pe placa de baza. puteți încerca în CMOS setup reduce memorie viteza de citire pentru a vedea Dacă se poate rezolva problema, dacă nu, care poate înlocui erorile de memorie. Boot nu pot fi afișate: Memorie motiv pentru acest eșec este, de obicei, pentru că memoria si placa de baza sloturi de memorie cauzată de un contact slab, atâta timp cât și înapoi cu radiera șterge degetul părți pentru a rezolva problema (nu curățați cu alcool. etc...). nu există memorie corupție sau placa de baza sloturi de memorie ai o problemă. acesta poate provoca, de asemenea, un astfel de eșec . Deoarece memoria cauze boot failure nu pot fi afișate, gazda vorbitori de obicei bip lung (tor Award Bios este în cauză).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 7cm (7.09in x 4.72in x 2.76in)
Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Numărul De Model JZL-B2133-4GB
Tip DDR4
Funcția NON-ECC
Element Stare Noi
Viteza Memoriei PC4-17000 / DDR4 2133 mhz
Tensiune De Memorie 1.2 V
Nume De Brand JEAZLANJZL
Capacitatea De Memorie DDR4-2133-4GB
Pachet Da
Frecventa Memoriei 2133 MHz
Acceptă dual channel
Cerere Laptop
Frecvența 2133 MHz
Secvență 11-11-11-30
Forma combinație Single
Memorie Soclu Small Outline Dual In-line Memory Module
Răcire Fin No
Produse De Stare Stoc
Timp de garanție Garanție Pe Viață
Valoarea de CL 15
Tip De Interfață 260 Pin

Produse similare