Drept 360 Dantela Frontal Peruca Cu Par de Copii 150% Densitate Pre Smuls 360 Dantelă Față Peruci Par Uman e de Mirare fata de Non Remy

303.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


versiune=1.5; data=20171212

WOMENDEXINXIANGMIAO_Begin

WOMENDEXINXIANGMIAO_End

Avem tot felul de peruci doriți, dacă doriți orice tip peruci (brazilia, peru, malaezia și așa mai departe ), sau orice peruci stil (ca imagine arată sau oricare altele), vă rugăm să contactați cu mine în orice moment, de așteptare pentru tine !!!!!!!!!!!

Circumferinta Fata de

Înapoi la o Ureche la alta

Peste Frunte ureche la Ureche

Peste partea de Sus templu la Templu

Peste Ceafă Spate de

Gât 22.25" 15" 11.5" 12.75" 15" 4.75"

Cumpărător să Plătească costul de transport maritim Vânzător plătească costul de transport maritim Foto furnizate de Schimb disponibile Displace/Inadecvat DA Schimbare de stil sau culoare DA Transport elemente greșit sau culori da da DA problema Calității da da DA Artificiale motiv nu nu nu NU

Dragă prietene, dacă sunteți mulțumit cu parul nostru,sper să ne dea 5 stele feedback-ul pentru păr cu imagini frumoase și cuvinte frumoase în ea, este foarte important pentru noi. Dacă o faci, va vom trimite frumos cadou în valoare de 20 de dolari, în următoarea dumneavoastră de cumpărături și 5 dolari pentru feedback-ul dvs., dacă nu sunteți mulțumit cu părul l-ați primit, vă rugăm să ne contactați în orice moment înainte de a părăsi orice feedback negativ sau litigiu. Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema și de a face pentru tine, vă mulțumesc!

1.Cum să pieptene peruca?

Când aveți nevoie pentru a pieptene peruca, să fie blând. Nu utilizați perii regulat, și dacă poți, doar pieptene-l. Nu trebuie pieptanat in fiecare zi, astfel încât să se odihnească.

2.Cum să păstrați forma?

În timp ce tu stai acasă, scoate-l si pune-l pe un suport peruca. Standul va ajuta să păstreze forma și având pe cap o ia de la propriul trăgînd și trăgând firele de păr afară.

3.Cum să se spele peruca?

După spălare o peruca, nu se agită într-un prosop. Fii atent și uscați-l bucată cu bucată. Acest lucru face sigur că firele din fibre nu se desprinde. De asemenea, nu stil peruca în timp ce este umed. Chiar și cele umede-pentru-stil de aparate de coafat sunt cunoscute pentru daune peruca.

4.Cum să se usuce peruca?

După saturarea peruca în apă, stoarce-l uscat. Nu se stoarce sau baza de peruca ta ar putea deveni mis-în formă uscată și amuzant.

5.Cum de a alege balsamul?

În timp ce spalat parul, nu folosi sampon destinat parului natural. "Chiar dacă normal conditionat este OK, șamponul este prea dure și pot duce la căderea părului afară.

6.Cât de des îți pasă peruca?

Puteți starea ta de par la fiecare două săptămâni sau cam asa ceva, pentru a păstra strălucitor și moale. Asigurați-vă că nu fac asta în fiecare zi și să fie sigur să clătiți totul sau ar putea conduce la acumularea în perucă.Doar spalati peruca după purtarea de 25 de ori. Dacă faci asta zilnic sau macar saptamanal, aceasta poate duce la peruca căutarea mai puțin realiste și care se încadrează în afară.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Nume De Brand E de mirare fata
culoare Culoare Naturala
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
Metoda Jumătate Masina De Facut & O Jumătate De Mână Legată
Material Păr Uman
capac de dimensiune Dimensiunea Medie
Textura Drept
Tip De Element Peruca
Avantaj Pre Smuls 360 Dantela Frontal Peruca Cu Par Natural line
Numărul De Model 360 Peruvian Dantelă Față Peruci Par Uman Cu Părul Copilului.
Potrivit Moarte Culori toate culorile
Material De Bază Swiss Dantela
Peruci Lungime Mult
densitatea 150%
Poate Fi Permed Da
Peruca Dantelă Tip 360 Dantela Frontal Peruci
Material De Calitate Non-Remy De Păr
Păr Uman Tip Par Peruvian
Întins lungime 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches, 22inches, 24inches
Culoare de Dantela Maro Mediu

Produse similare