Yatour Bluetooth Adaptor Auto de Muzica Digitala CD Changer Conectorului Comutatorului Pentru Insignia/Signum/Tigra/Vectra C/Zafira B Radiouri

322.49lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Yatour Bluetooth Adaptor Auto de Muzica Digitala CD Changer Comutator Conector de Cablu Pentru OPEL Radio Înainte de licitație ,vă rugăm să confirmați mașina, pot folosi acest CD changer !!!! DACĂ este Posibil, vă rugăm să trimiteți o imagine de masina ta unitatii (față și spate),va vom confirma pentru tine ! FUNCȚIONEAZĂ CU URMĂTOARELE VEHICULE:

Descriere: in zilele noastre, utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii este considerat periculos,si hands free auto kit-ul asigură siguranța de conducere. Ca utilizarea de telefoane inteligente este larg răspândită, este nevoie urgentă pentru cei mai mulți dintre conducătorii auto să se bucure de imense surse de muzică și alte Aplicații de pe telefonul lor inteligent prin intermediul stereo auto. Pentru solicitările menționate mai sus, Yatour Bluetooth adaptor auto (BTA) este eliberat. Dezvoltat conform protocolului original OEM stereo al mașinii, BTA este un produs high-tech inovator integrat cu cele mai recente standard tehnologia Bluetooth. Caracteristici Principale: 1. Plug & Play: instalat prin intermediul original CD changer port, usor si rapid, perfect integrat cu mașina. 2. (Opțional) Hands-free Ph-ului un Apel (HFP): suporta Răspuns/Hang up etc., prin intermediul radio auto butoane și butoane de pe volan. 3. Wireless A2DP Redare: rapid de streaming de muzică de dispozitive Bluetooth în fabrică, sistem stereo auto. 4. Bluetooth AVRCP de Control: controalele Prev/Next Track, Pauză/Redare, derulare înainte/înapoi prin radio auto butoane sau butoane de pe volan cu ușurință și în condiții de siguranță. 5. Intrare AUX: Suporta 3,5 mm intrare auxiliară, capabil să se conecteze orice surse audio externe. 6. Ușor de Încărcare: Oferte de 5V/1A standard USB port de încărcare. (nu se poate reda muzica de dispozitiv USB) 7. Hi-Fi Sunet de Calitate: Conectat la sistemul stereo auto prin sârmă exploatați, fără interferențe și fără pierderi de calitate a sunetului, rivalizând cu CD-ul original de sunet. BTA vă permite să cu ușurință cele mai populare de configurare avansate stereo al mașinii, este cea mai buna alegere pentru conducere în condiții de siguranță și se bucură de muzică digitală.

* Vă rugăm să verificați dacă ștecherul este potrivit pentru Schimbătorul de CD-uri Portul de modelul dumneavoastră. * Dacă CD-Changer portul este ocupat, vă rugăm să ne contactați pentru sfaturi soluție.

Pași De Instalare: 1. Înainte de instalare, opriți de energie electrică, scoate Unitatea de Cap, și pentru a găsi CD Changer port la partea din spate a Unității. 2. Corect conectați cablajul de sârmă între produs și Unitatea de Cap. 3. Comutator electric de alimentare, se introduce MP3/WMA dispozitiv de stocare și a alerga Șeful Unității, verificați dacă produsul funcționează în mod normal. 4. După test de succes, repara Unitatea de Cap în locul inițial, și a pus sârmă exploatați în locul potrivit. Atunci instalarea este finalizată.

Informații importante privind Instalarea: masina Ta unitatea de cap ar trebui să fie schimbător de CD-uri capabile. Acest dispozitiv este aplicat orignal car audio equiptment sau modernizate car audio equiptment cu susținerea digital music changer porturi numai , în plus , aceeași marcă de mașină cu alt model ar trebui să utilizeze individuale digital music changer . Fiecare utilizare masina de dispozitiv specifice . Mai multe opțiuni în curând disponibile pentru alegerea ta .In-dash CD changer va rămâne să funcționeze, dar schimbător de CD-uri sunt comutare de la un comutator de pe cablaj. Daca masina ta nu este listat aici, avem, de asemenea, un stoc mare de iPod adaptoare pentru multe alte vehicule. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj de eroare de cerințele dumneavoastră și vom face tot posibilul pentru a ajuta. Dacă nu sunteți sigur dacă acest adaptor este potrivit pentru vehiculul dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să întrebați înainte de a cumpăra. Garanție: 1.Toate produsele au fost testate în bune de lucru înainte de navă. 2.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Cumparatorul este responsabil pentru costul de transport maritim. 3.Dacă elementul defect în 1 lună, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Pachetul incluse 1 X Modul Unitate 1 X Microfon 1 X cablaje 1 X 3.5 mm AUX Cablu 1 X Manual de Utilizare

Transport:

Dumneavoastră de cumpărare elemente sunt în general expediate în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Noi, în general livra elemente de cumpărare depinde selectat metoda de transport maritim.

Toate taxele de import/taxe(dacă există) ar trebui să fie plătite de tine. Garanție Și Returnare

Fiecare element este pe deplin testat înainte de expediere, nu ne trimite defect elemente pentru a evita rambursare sau de returnare.

12 luni garanție împotriva defectelor de fabricație de la data primirii. Dacă elementul nu funcționează în mod corespunzător în termen de garanție timp, puteți returnarea acestuia pentru inlocuire, și să plătească pentru costurile de returnare (prin scrisoare recomandată par avion).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 16cm x 7cm (7.87in x 6.30in x 2.76in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Producatorul Auto Opel
Element Dimensiune 90mm*65mm*16mm
Tip De Element Car Kit-Ul Bluetooth
Nume De Brand YATOUR
Caracteristici Speciale bluetooth adaptor auto
Numele Modelului Opel
Articol Greutate 0.4kg
Tip De Material Aluminiu

Produse similare