Copil De Vara Fata Rochie De Petrecere Drăguț Maneca Scurta Pentru Sugari Rochii De Iepuri Urechi Pe Bentita Fete Printesa Seturi De Îmbrăcăminte Vestido

41.74lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Copil De Vara Fata Rochie De Petrecere Drăguț Maneca Scurta Pentru Sugari Rochii De Iepuri Urechi Pe Bentita Fete Printesa Seturi De Îmbrăcăminte Vestido

Material: 93% Bumbac

Stil: Printesa fată Drăguță rochie

Dimensiune: 50-60-70-80/pentru 0-12 luni Copilul

Pachetul: 1 X Rochie Fete Copii + 1 X Bandă de susținere cu Sac de OPP

Sfaturi Cald

1. Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, de culoare de imagini arătat nu poate fi 100% la fel cu elemente reale. Dacă ai nevoie într-un fel real de a trage de produsele noastre, vă rugăm să contactați-ne liber.

2. Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: numele persoanei de contact, adresa, codul poștal, numerele de telefon etc. P. S. Dacă ești rus Clienți, vă rugăm să ne furnizați numele complet. (nume dat+patern nume+prenume)

3. Dacă aveți orice întrebări despre elementul pe care ați primit, vă rugăm să ne contactați înainte de a face litigiu și de a pleca de feedback. Sprijinul dumneavoastră și înțelegere este foarte important pentru noi.

4.Dacă te\\'re re-vanzatorii trebuie picătură de transport maritim. Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și să împărtășească mai de calitate de articole de moda cu clienții dumneavoastră! Click aici pentru mai multe elemente noi : puteți adăuga magazinul nostru la magazinele tale preferate !!

5.Puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin TradeManager, va vom raspunde imediat, Dacă nu suntem on-line, vă rugăm să e-mail-ne, vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Tip De Unitate bucata
Copilul NE-a Dimensiune 3M, 6M, 9M, 12M
Decor Ruched
Nume De Brand LILIGIRL
Numele Departamentului Copilul
Compoziția Materialului 93%BUMBAC
Numărul De Model LID5222
Imagini Reale Da
Guler O-Gât
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
rochie stil fata rochie de printesa
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Model Tip Solid
Gen Fete Pentru Copii
Silueta O-Linie
Stil Casual
Lungime maneca(cm) Scurt
Maneca Stil Regulat
Material Bumbac

Produse similare