Se presara Autocolante, DIY se presara partid cupe, curcubeu se presara decalcomanii, se presara petrecerea de ziua decor, tapet detașabil

27.21lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Ce este inclus într-un singur set: 18pcs galben 2" autocolante 18pcs lavanda 2" autocolante 18pcs roz 2" autocolante 18pcs moale roz 2" autocolante 18pcs menta 2" autocolante 18pcs red 2" autocolante 35pcs galben 1" autocolante 35pcs lavanda 1" autocolante 35pcs roz 1" autocolante 35pcs roz moale 1" autocolante 35pcs menta 1" autocolante 35pcs roșu 1" autocolante în total - 318pcs paiete.

Toate etichetele sunt detașabile dar nu reutilizabile. Mai multi foi autocolant veni taie în bucăți mai mici pentru a menține costul de transport maritim cât mai scăzut posibil (acest lucru nu se aplică pentru decalcomanii cu banda de transfer - ei vin într-o singură bucată) .

Sumă mai mică decât 6.99 USD , va Vom trimite prin Obișnuite Pachet Mic Plus.(Coletele se vor livra la tine acasa, dar nu poate urmări după coletele sosesc în țara dumneavoastră) Observație: Transport maritim în SUA, de obicei, durează aproximativ 2 săptămâni ( 14 zile), ca urmare a diferite setările monitorului, unele culorile pot apărea ușor diferite decât culoarea reală. Vă mulțumim pentru înțelegere! Vinil autocolante sunt detașabile, în orice moment, dar nu sunt re-utilizabile după ce au fost îndepărtate de pe suprafață. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că decalcomanii acoperă doar zona colorată. Ele pot fi folosite pe aproape orice suprafață plană, netedă - perete , oglinda, geam, mobilier, metal. Aplicat ustensile acestea sunt doar spălare de mână. NU cu microunde sau masina de spalat vase în condiții de siguranță. Puteți scrie pe autocolante de vinil cu markere/ marker-ul. Estimat în aer liber durabilitate - de Până la 3 ani . Estimat de interior durabilitate - până la 5 ani. Dacă a fi aplicate pentru ustensile, îți sugerez PARTE NUMAI de SPĂLARE. Nu puneți în mașina de spălat vase. Se aplică o suprafață curată și uscată. NU CU MICROUNDE SAU MASINA DE SPALAT VASE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ! Înainte de a aplica la pereti, vă rugăm să asigurați-vă că suprafața este complet curat și lipsit de orice urmă de praf. Dacă te-ai spălat pe perete, vă rugăm să așteptați 24 de ore pentru a încerca în mod corespunzător înainte de a aplica. Cu nou-suprafete vopsite, vă rugăm să așteptați până la patru săptămâni au trecut pentru a se asigura că vopseaua s-a vindecat în mod corespunzător. Nu recomandăm că ai pus astea pe tapet ca s-ar putea deteriora odată eliminat. Vă rugăm să rețineți că nu pot fi refolosite după ce au fost eliminate. Dacă doriți să comandați cantități mai mari, sau ar dori o culoare diferită (vezi grafic de culoare de pe o fotografie ), o dimensiune care nu este momentan în stoc, sau aveți întrebări, vă rugăm să trimiteți-mi o conversație și voi fi fericit să vă ajute. Vă mulțumim pentru căutarea !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate Pachet
Scenarii Perete
Numărul De Model BF1002
Material vinil inel autocolante
Stil Creative
Utilizarea Partidul Decor
Clasificarea Pentru Faianta,Geam Autocolante,Mobilier De Autocolante
Model Avionul De Perete Autocolant
Caietul de sarcini Multi-piece Package
Tema Model

Produse similare