Gothic Lolita Rochie fără Mâneci Tiv Neregulate de Gât Ștreangul Rochie Midi cu Criss Cross Înapoi de Soufflesong

326.97lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Gothic Lolita Rochie fără Mâneci Tiv Neregulate de Gât Ștreangul Rochie Midi cu Criss Cross Înapoi prin Neverland

Tesatura: sifon

Caracteristici: shirring înapoi, iluzia dantelă gât, negru brâu pentru rochie neagra, alb brâu pentru rochie albă

Compus din: JSK rochie, brâu

Notă:

* Aceasta rochie este facut de la zero și are nevoie de 45-60 de zile pentru croitorie. Vă rugăm să extindă scopul prelucrării timp după ce plasa comanda. Mulțumesc mult pentru înțelegere.

* Dacă nu știți ce dimensiune pentru a alege, vă rugăm să ne furnizați bust, talie, sold de măsurare, astfel încât să ne putem da sugestii. Pentru dimensiuni personalizate, vă rugăm să alegeți o dimensiune, atunci când plasați comanda.

Rochie Dimensiuni in CM Marimea S M L XL Bust 75-90 81-96 87-102 93-108 Talie 60-72 66-78 72-84 În 78-90 Lungime 92 92 92 92

Reale De Fotografiere

Livrare

1.Timp de preparare: avem nevoie de 5-7 zile pentru a pregăti comanda dvs. inainte de a-l expediez.

2.Timp de livrare: Înainte de a ne putem livra comanda, LolitaGal trebuie să pregătească produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente. Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Retur Si Schimb Politica

Returnare sau de schimb în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Dacă nu sunt satisfacatoare despre produs primite de la noi, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, cât mai curând posibil. Trimite-ne numărul de urmărire atunci când te-ai întors articolele dvs., va vom returna sau schimb atunci când vom primi pachetul.

Dacă ați primit elementele care nu este comandat de tine, vă rugăm să ia câteva imagini și arată-ne cât mai curând posibil, va vom retrimite la dreptul de unul pentru tine imediat.

Dacă elementul primit nu este tocmai corect pe site-ul nostru descrise și nu se potrivesc, atunci puteți face schimb de la dreapta dimensiune, dar nu poate anula mai ales pentru unul de dimensiuni element de când ne-am rețineți dimensiunea specifică de măsurare alături de ei. O mărime articol nu este de a se potrivi pentru toată lumea.

Feedback Politica

Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită. Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi. Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm. Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ. Va garantam ca vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Utilizare Specială Costume
Gen Femei
Dimensiune S, M, L, XL
Tip Lolita Rochii
Material Poliester
Lungime maneca(cm) Fără mâneci

Produse similare