1 BUC Placa de Creta Tabla Autocolante Detașabil Vinil Desena Decorul Mural Decalcomanii de Artă Tabla de Perete Autocolant Pentru Copii, Camere de Bucătărie

24.67lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Două dimensiuni Placa de Creta Tabla Autocolante Detașabil Vinil Desena Decorul Mural Decalcomanii de Artă Tabla Autocolant de Perete Pentru Camere de Copii

Două dimensiuni pentru a alege :

de mici dimensiuni 45*200cm,mai mare dimensiune 60*200cm

greutate mică este de 200g,greutate mare este 370g

Calitate : autocolante Noastre sunt realizate de o înaltă calitate, rezistent la apă și durabil de vinil. Aceste autocolante va dura ani de zile fără peeling sau decolorare. Satisfacția dumneavoastră este o garanție

Material : Auto-adeziv detașabil vinil

În cazul în care se aplică : Autocolante se va lipi de orice suprafata neteda, pereti, usi, sticla, dulapuri, aparate, etc. - Oriunde vrei tu !

Doar premium de vinil este folosit pentru această decal. Acest lucru poate fi aplicat la orice netedă suprafață curată și nu va afecta vopseaua. Când te saturi de ea doar coaja off!

Notă : Dacă aveți nevoie pentru a muta autocolante după ce au fost aplicate; scoateți autocolantul cu atenție pentru a evita deteriorarea. Autocolantul poate fi reaplicat, dar proprietatile sale adezive pot fi reduse.

Acest decal nu are nici un fundal, astfel încât perete de culoare va arăta prin dându-i un "Pictat Pe Față. Vă rugăm scopul de culoarea corespunzătoare pentru perete de culoare.

Salut dragi prieteni,bun venit pentru a ne Binecuvânta Norocul Store(Magazin ID 1179200), pentru achiziție bună experiență,vă rugăm să observați următoarele sfaturi.

Putem oferi Atât cu Ridicata și cu Amănuntul de servicii , dacă aveți o mare comanda,contactati-ne pentru o reducere de bun.Nu vom pune orice factură sau de promovare hârtie în parcelă pentru clienții dumneavoastră.

Atunci când ai nevoie de a Revizui suma totală , vă Rugăm să contactați-ne pentru a revizui suma totală pentru tine, După ce ordinul este plasat înainte de a vă plăti .Vă mulțumesc!

Timp de plumb este de aproximativ 1-7 zile lucrătoare. Vom procesa comanda dumneavoastră cât mai repede. Uneori, va fi o mică întârziere cauzată de sistemul ERP de eroare și furnizorii motiv.Vă rugăm să fiți mai răbdător.

Dacă aveți nevoie de a Anula scopul de plătit înainte de expediere ,vă rugăm să selectați motivul pentru care nu vreau acest ordin , timpul de Procesare este de așteptarea mea sau din Alte motive ,o vom aproba în curând.

Despre Transport

Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs.,adresa,codul poștal și telefon mobil sau numărul de complete și corecte. Dacă aveți nevoie pentru a Schimba informații de transport maritim ,vă rugăm să ne spuneți IMEDIAT Înainte de Expediere .

În scopul de a reduce costul cumparatorului, Gratuit de Transport maritim nu POATE oferi înregistrat numărul de urmărire ,speranță pentru înțelegere.

Dacă aveți nevoie să urmăriți coletul, puteți Adăuga 1.45 DOLARI pentru a alege China Post Aer Înregistrat Mail .

Dacă aveți nevoie de comanda mai Repede , puteți Adăuga bani pentru a alege ePacket atunci când este disponibil . În general este vorba despre 5-27 zile lucrătoare pentru a fi livrate (Nu mai târziu de 35 de zile lucrătoare).

DACĂ ai nevoie de ordonanța de urgență, vă Rugăm să alegeți servicii de curierat rapid(DHL, EMS, Fedex, etc.) Doar contactați-mă pentru a calcula taxa de livrare înainte de a plăti.Vom declara pentru ca un cadou de la o valoare scăzută,cu toate acestea, clearance-ul vamale și fiscale este obligatia cumparatorului.

Dacă nu a primit colete în mod normal, timp, puteți să ne Contactați pentru starea de livrare înainte de a deschide un litigiu. Vă rugăm să ne contactați pentru a extinde protecția cumpărătorului timp, dacă timpul de finalizare va fi sfârșitul. Am promisiunea că le va obține în final, sau vom rambursare completă.

Despre Disputa și Rambursare

Disputa Motiv pentru Întoarcere Ușoară, metoda de Transport maritim nu a fost așa cum este descris și nu mai am nevoie de produs sunt ușor de a fi acceptată în cazul în care aveți pentru a deschide disputa pentru rambursare.

Plata va fi returnat în 3-15 zile lucrătoare după disputa terminat. (Cândva că va fi o întârziere de câteva zile cauzate de Alipay și banca motiv).

Puteți trimite cereri de rambursare de până la 15 zile după ce comanda a fost finalizată.

Despre Feedback-Ul

Vă rugăm să lăsați 5 Stele ne feedback-ul și urmați magazinul nostru pentru a fi clienții noștri VIP, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

Vă rugăm să nu ne lăsați orice Rău DSRs și Feedback-uri, CONTACTATI-NE pentru a RETRIMITE sau de RESTITUIRE,vă Mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 17cm x 1cm (11.81in x 6.69in x 0.39in)
Stil Solid
Caietul de sarcini Single-piece Package
Material Hârtie
Numărul De Model placa de creta
culoare 45X200 cm negru, 60X200 cm negru
Tema Model
Scenarii Perete
Model Avionul De Perete Autocolant
Clasificarea Pentru Perete

Produse similare