2018 Noi doamnelor de birou de înaltă calitate pantofi femei din piele cataramă de moda tocuri groase glezna cizme Pritivimin FN118

306.87lei

Adauga la lista dorintelor

Cizme pentru femei

Descriere produs


Deosebit de importantă dimensiune informații: vă rugăm să asigurați-vă că selectați dimensiunea pantof în funcție de lungimea piciorului.

Dimensiuni mari de un anumit tip poate fi personalizat, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu serviciul nostru, dar vă rugăm să acorde o atenție la pantofi personalizate nu se poate returna sau schimba, deoarece este special personalizate.

Vă rugăm să remarcat numerice parametru este măsurat în funcție de dimensiunea US6.5, dimensiunea va fi de 1-5mm eroare ca manual. Îngust și subțire picior nevoie de a alege o dimensiune mai mica

2018 Noi doamnelor de birou de înaltă calitate pantofi femei din piele cataramă de moda tocuri groase glezna cizme Pritivimin FN118

Produse detalii:

1. Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

2. Termenii De Livrare

Serviciul Standard este China post air mail, EUB pachete sau Vilatudor.ro transport

În regim de urgență Serviciul este China post EMS.

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanță (Ziua Națională Chineză, Crăciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

3. Politica de returnare

În termen de 7 zile de la primirea, puteți reveni la pantofi. Produsele trebuie să fie în starea în care le-ai primit cu cutie de original și/sau ambalaj. Costul de transport maritim pentru a reveni pantofi trebuie să plătească de către cumpărător. Vom emite o rambursare pentru element și nu costul de transport maritim. Fi sigur de a scrie numărul de ordine dumneavoastră și să includă cu transport. Dacă aveți întrebări cu privire la întoarcerea ta, vă rugăm să ne dea un mesaj.

4. Despre dimensiunea

Înainte de a face comanda, vă rugăm să asigurați-vă că selectați dimensiunea pantof potrivit picioare lungime după cum sa menționat în dimensiunea noastră masă vamale și feedback-ul. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați. Vom verifica cu atentie marimea pentru tine după ce ai făcut comanda, dar ca dimensiune este baza pe diferite forma piciorului, lățimea și lungimea, este foarte dificil pentru noi pentru a garanta dimensiunea va 100% se potrivesc, trebuie să ia de risc, multumesc!

5. Despre Culoare

Vă rugăm să asigurați-vă că de culoare poate fi un pic diferite față de cele reale din cauza rezoluția monitorului, dacă te deranjează foarte mult, vă rugăm să faceți dublu cred că înainte de a face comanda.

6. Despre munca detalii

Un pic de fir de pe pantofi este un fenomen normal, special pentru cizme, aceasta nu va influența calitatea, dacă te deranjează foarte mult, vă rugăm să faceți dublu cred că înainte de a makt comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Forma De Deget Deget De La Picior Pătrat
tub înălțime 11cm
Sezon Primavara/Toamna
Dimensiunea Pantof 4.5, 5.5, 6.5, 7, 8
Branț Material PU
Element De Moda Catarama
Toc De Tip Toc pătrat
Numărul De Model FN118 glezna cizme
Numele Departamentului Adult
is_handmade Da
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material De Sus Vaca Piele De Căprioară
Tip De Element Cizme
Numele Femei toamna iarna ghete
Tip De Închidere Zip
Cizme Tip De bază
Boot Înălțime Glezna
Inaltime Platforma 0-3cm
Înălțime Toc 8cm
Model Tip Solid
Material De Talpa Cauciuc
Nume De Brand Pritivimin
Materiale De Captuseala PU
Tub circuference 26cm
Material Ax Vaca Piele De Căprioară
Cu Platforme Da

Produse similare