AKARZ Faimosul brand de Mere natural polifenoli din extract de fata ser extras esența pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii fata de frumusete

22.20lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


În scopul de a răspunde de protecția mediului din întreaga lume, o parte din ambalajele noastre vor fi actualizate. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră în continuare pentru AKARZ.

Apple polifenoli este cunoscut ca substanțele polifenolice în apple. Apple polifenoli conține acid clorogenic, catechina, epicatechina, taninuri condensate, apple phloridzin, phloretin, antociani etc. merele de taninuri condensate, a reprezentat aproximativ jumătate din conținutul total de polifenoli. Acest produs folosește de înaltă calitate, suc de mere, ca materie primă, utilizează ambarcațiuni special pentru a extrage rafinament și devine. Polifenoli din măr este un fel de produs natural unic, cu activitate fiziologică și chimică activitate, are o bună convergență și de adeziune, se poate menține sinteza de colagen, inhibarea elastazei, ajuta organismul proteja de colagen și de a îmbunătăți elasticitatea pielii, astfel încât să se evite sau să se reducă ridurile, mentine pielea apare aspectul delicat. Ca un ingredient activ, ea are multe funcții, cum ar fi anti-oxidare, anti - imbatranire, anti - radiații, albire și hidratare, etc., și are efect unic pe mai multe tipuri de factori care determina imbatranirea pielii, ridurile și petele pigmentare. În plus, din cauza inhibarea fenolici, substanțe cu activitatea tirozinazei și catalazei și coridoarele de specii reactive de oxigen, acesta poate fi utilizat ca un preparat de vitamina C sau vitamina E, polifenoli compus agent de albire. Finlandia Universitatea oamenii de știință au văzut experimente in vitro a celulelor pielii din perspectiva de citologie, când umane tesutul pielii expuse la ultraviolete energie de numai 30 de minute, soarele a ucis celulele de aproximativ 80%, cu adaos de 50% din celulele pielii de la daune, și a fost comparat cu vitamina C, are o bună absorbție UV. Efect Anti-rid, anti-imbatranire. A nutritivă bogată esență, pe termen lung porii pielii pentru a complet a îmbunătăți calitatea pielii, fermitate pielii, menține vitalitatea celulelor pielii, face pielea umedă și fragedă, tineretului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 4cm x 4cm x 4cm (1.57in x 1.57in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Numărul Certificatului De ISO/9842_2005_66698
Eficacitatea 2 pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii
Nume De Brand akarz
Țara/Regiunea de Fabricație Franța
specificație de tip dimensiunea normală
Eficacitatea 1 anti-rid
Tip De Element Fata De Ser
NET WT
Numărul De Model AY612
Gen De sex feminin
Ingredient Apple polifenoli din extract de
Eficacitatea 3 Hidratare
pielea se potrivesc pentru
Formularea lichid
Caracteristică Anti-Imbatranire
Utilizarea Fata

Produse similare