En-gros de 100 BUC negru natural coada cocoș pene de 30-35 cm / 12 la 14 inci nunta artă de performanță pene decor

64.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


En-gros de 100BUC negru

Naturale coada cocoș pene de 30-35 cm / 12-14 cm

Compania noastra asigura calitatea produsului este mare, este atent selectat, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul ar putea primi mărfurile în 7 zile nici un motiv să se întoarcă, dar cred că veți primi produsul va fi multumit si placut surprins, pentru ca ai primit produsul este un cadou foarte frumos. Următoarea imagine este o fotografie reală, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare. Deoarece cauza luminii,nu poate fi un pic off fotografii color, acest lucru este inevitabil, vă rugăm să înțelegeți

Descrierea proiectului

De înaltă calitate, frumos păun sabie

Dimensiune: 12 la 14 cm pe 30 la 35 de centimetri

Material: cocoș pene

Culoare: vezi poza te rog

Termeni: 100% nou și de înaltă calitate

Frumos de brand nou nefolosit penaj, folosit pentru decorare nunta, vacanta articole, cum ar fi scena de performanță

Dacă aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să în magazin pentru a cumpara sau prin sta în interiorul scrisoare contactați-Mă!

Descrierea mărfurilor

Primi plata, ne va asigura livrarea în termen de 48 de ore, ținta ar putea avea nevoie la 14 la 28 de zile, pentru că nu putem controla bunurile transportate la vamă, dacă sunteți mulțumit cu 28 de zile după primirea proiectului nostru, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, vom avea o echipă de profesioniști pentru a vă ajuta să rezolva toate problemele, nu va lăsa să aveți orice griji și pierdere.

Ordinea internațională:

Proiectul va fi în 1 până la 2 zile lucrătoare din China shipping prin China post sau internaționale exprima Printr-economice de transport maritim internațional, timpul estimat de livrare:

De la 15 la 25 de zile lucrătoare, Regatul Unit, Statele Unite și Canada.

De la 15 la 25 de zile lucrătoare, în cele mai multe țări Europene. În cele mai multe țări din Asia de 15 la 30 de zile.

De la 15 la 25 de zile lucrătoare de la Australia, Noua Zeelandă

Rusia aproximativ 30-60 de zile lucrătoare

Reveni pentru a descrie

Așteptăm cu nerăbdare să feedback-ul pozitiv de comunicare. Vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv si rating de 5 stele, vrem să faci pentru tine. Dacă pentru un motiv pe care nu satisface așteptările dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți e-mail-ne orice feedback neutru sau negativ. Vom face totul pentru tine pentru a rezolva aceste probleme.

Despre noi

Suntem foarte bucuroși de a comunica feedback-ul pozitiv. Vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv si rating de 5 stele, vom face același lucru pentru tine. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru. Există o problemă vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva această problemă. Noi vă va ajuta să rezolve orice probleme mai repede lăsați feedback-ul negativ, este doar prin contactul nostru profesionist de asistență pentru clienți vă poate ajuta să rezolve această problemă.

Politica de returnare

După primirea de bunuri în termen de 7 zile, dacă există o problemă de proiect putem să ne contactați, vă putem trimite un nou proiect sau o rambursare pentru tine!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 36cm x 13cm x 4cm (14.17in x 5.12in x 1.57in)
Material Pui Pene
Numărul De Model 30-35 cm / 12 la 14 inch
Dimensiune 30-35 cm
Nume De Brand HONG YING
Model Vopsit

Produse similare