Nou Stil De Pescuit Zbura Wader Stocare Picior Piept Waders Impermeabil Respirabil Pescuit Wader

377.44lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Descriere produs Construit cu tesatura TRICOT și Gore inregistrat cusături, KB004 oferă incredibil protecție rezistent la apa si permeabilitate la aer pentru a asigura confort în timp ce de pește. Kylebooker exclusivă a 5-strat de TRICOT este găsit în scaun, talie, și de-a lungul piciorului pentru durabilitate și protecție absolută, și e 3-strat de material TRICOT în partea superioară pentru o mai mare confort și respirabilitate. Sa fermoare rezistente la apa reduce la coroziune și oferă de înaltă performanță.

Kylebooker, de asemenea, a dat KB004 față și spate cusătură picior de design, care permite o cantitate fără precedent de mobilitate și piciorul articulare în wader în timp ce eliminarea cusături din interior picior critică zonele de uzură. La KB004 Ghid este conceput pentru a converti cu ușurință de la o talie mare wader pentru versatilitate în orice pescuit de mediu în timp ce genunchii articulate asigura un maxim de confort și mobilitate fel de mult puteți rămâne în viață. Reglabil bretele elastice cu opoziția catarame, de asemenea, asigura un confortabil, sigur, și chiar se potrivesc.

Rezistent la abraziune neopren cu oțel inoxidabil de boot cârlige și s-a consolidat atașamentul de design în timp ce 5 mm neopren stockingfeet oferi o mai bună, mai confortabil se potrivesc. Pentru a ajuta la mentinerea esențiale mici, ușor accesibile, Kylebooer încorporat un flip-out tippet de buzunar cu un buzunar mic in interior are un întinde coarda.Un buzunar piept cu fermoar, și utilitar integrat file pentru comoditate. În plus,Pass-through cu dublă intrare fermoare buzunar cu micro-fleece captuseala buzunar oferă confort incredibil și cald, atunci când degetele sunt reci de gheață. Caracteristică

Impermeabil respirabil TRICOT 3-strat superior de corp, TRICOT 5-strat de jos a corpului

Reglabil bretele elastice cu opoziția catarame

În față și în spate cusături picior, genunchi articulate

5 mm neopren ciorapi

Buzunar piept cu fermoar

Fleece căptușit cu buzunare handwarmer

Notă: din Cauza diferitelor măsurători,aceasta poate provoca 2-5 cm erori

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 10cm (15.75in x 11.81in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Centura Inclus Da
Activitate În Aer Liber În amonte
Nume De Brand Kylebooker
culoare M, L, XL, XXL, XXXL
Aplicabile Oameni Unisex
Material 3-Strat
Numărul De Model Kb004
Pantofi Dimensiune 40

Produse similare