KADS 2pc/set Profesional Unghii Ceramică Electric burghie Unghii Lustruit Slefuire Cap Manichiura Predicure Instrumente

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest lucru este mare pentru toate tipurile de unghii lucrare de sculptura, de lustruit, pentru lustruire. Convenabil de a folosi și lumină greutate . Compact și ușor pentru a stoca sau de a lua cu tine. Mare pentru un salon sau utilizarea acasă! Descriere: Acest produs este un profesionist de unghii de arta burghiu pentru nail art mașină. Caracteristici: Remodelarea unghiilor Intersectant dungi capului de foraj poate ajuta poloneză și remodelarea unghiilor. Elimina pielea moartă de dimensiuni Mici și cuspidal de design face mai ușor pentru a elimina pielea moartă de aproape de unghiile tale. De asemenea, poate fi folosit pentru a removel moarte ale pielii pentru unghii și unghiile de la picioare. Ceramice si de inox este confectionat din ceramica si otel inoxidabil, nu este ușor de rugină. Multe utilizări Poate fi de asemenea utilizat pentru ștergându gel de unghii. Cutie de depozitare este prevăzut, mai ușor pentru a stoca. Caietul de sarcini: dimensiune:M și C Tip: Îngrijire Unghii Instrument de Materiale de: Ceramică și Oțel Inoxidabil Culoare Bit Cap: Alb Dimensiune de Cap: Aprox. 14 * 5mm / 0.6 * 0.2 în Lungime de Burghiu: Aprox. 5.0 cm / 2.0 în Greutate de Burghiu: Aprox. 2.6 g / 0.1 oz Dimensiune Totală: Aprox. 6.9 * 1.2 * 1.2 cm / 2.7 * 0.5 * 0.5 in (L * W * H) Greutate Totala: Aprox. 6.6 g / 0.2 oz Lista de pachete: 1 * Nail Art Burghiu Avantajele Produsului

>> Duritate Mai Mare

Fabricat de înaltă calitate, ceramica pe zirconiu, mai mare duritate și rezistență la uzură mai mare , face biți viață mai lungă a sculei. Între timp, ea are mai bun de performanță decât bucăți de metal.

>> Disipare A Căldurii Excelent

Cu o eficienta mai mare a căldurii decât de metal, astfel încât bits nu va fi fierbinte în timpul mult timp folosind.

>> Ușor De Curățat și Dezinfectat

Se spală burghiul prin apă curată în mod direct, decât pur și simplu puteți dezinfecta pic prin alcool medicinal. Este atât de convenabil, eficient și de economisire a timpului pentru manichiura ta.

>> Mare Antibacterian Caracteristică

În procesul de producție, vom adăuga anorganice agent antibacterian, astfel încât suprafața de ceramică are efect antibacterian. Se poate persistent inhiba și ucide bacteriile și alte microorganisme.

>> Rezistenta de acid, alcaline

Ceramica este constituit de silicat, care este stabilă proprietăți chimice. Deci burghiu poate rezista acid, alcaline și alte caustică material.

>> Cel Mai Bun Universalitatea

Potrivit pentru manichiura, pedichiura, uz stomatologic etc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 22cm (5.91in x 4.72in x 8.66in)
Greutate Pachet 0.035kg (0.08lb.)
Tip De Element Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
culoare MARIMEA M, DIMENSIUNI C
Numărul De Model E00040
Certificarea de siguranță CE
Material Nail art burghiu
categorie unghii echipamente
Dimensiune Voltage
Tensiune 110-220V
Numele produsului masina de gaurit biți
Nume De Brand KADS
Unitatea De Produs pc

Produse similare