De aur imagini de fundal 3D picturi Murale Europene Non-țesute de Perete Flori de Hârtie Dormitor Tapet pentru Pereți,Gri papel de parede para quarto

122.53lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vă rugăm să rețineți:

1.Adeziv tapet nu este inclus, dar pot fi achiziționate de la magazinul dvs. locale de hardware.

2.Tonurile de culoare pot varia în funcție de rezoluția monitorului și de iluminat în cameră, imaginile de pe perete numai pentru referință.

3.Cumpara destul de role la un moment dat să asigurați-vă că acestea provin din același lot, pentru a evita diferențele de culoare.

4. Este posibil să primiți tapet role având unele riduri pe ea sau la ambele capete, dar nu efectul căutarea după lipire pe perete. U ar trebui să Curățați perete în primul rând, pentru a evita nu firma din cauza particulelor de praf.

5. Calcula dimensiunea camerei cu grijă pentru a asigurați-vă că este suficient pentru montarea.

Europene moderne 3D de Viță de vie Relief Flocking Rola Tapet Goud unul dintre un fel

Metric dimensiuni: 10m(lungime)*0.53 m(lățime)=5.3 metri pătrați

Imperial dimensiune: 32.8 ft(lungime) 1.738 ft(lățime)

Material: Ventila Non-Țesute

Adeziv: nu include

Cerere: TV si Canapea de Fundal,Living,Dormitor,afaceri, magazin de decor etc

NOTĂ: Tonurile de Culoare pot varia în funcție de iluminat în cameră și rezoluția monitorului

Brazilia cumpărători (timp de livrare )

China post :20 la 120 de zile , poate duty-free .

UP: de la 7 la 20 de zile . necesitatea de a oferi CPF.

Clienții ruși rog sa ne lasi numele complet 3 culori disponibile,vă rugăm să ne lăsați culoarea nr.,vă mulțumim pentru cooperare .

Întrebări Și Răspunsuri 1. Cine va plăti pentru cutoms taxe? Ați putea fi percepute taxele vamale și taxele pentru ceva achiziționate on-line. Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale. 2. Cât de multe role de care am nevoie pentru pereți? Fiecare rola de 5.3 metri patrati, ca vor exista unele deșeuri, atunci când acoperă pentru a se potrivi modele, astfel încât fiecare rola acoperă aproximativ 4,5 metri patrati. 3. Pot cumpăra o rolă fel de proba pentru a vedea culoarea și calitate în primul rând? Nu, atunci când, pentru data viitoare, am putea fugi pe același lot de fundal, diferent lot de tapet poate avea pic de nuanta de culoare diferență și nu poate fi utilizat pentru aceeași parte de perete, dar poate fi folosit pentru un alt perete. Asigurați-vă că pentru destul de cândva. 4.Ce ar trebui să fac atunci când am obține o culoare diferită de lista? Ne-am făcut cel mai bun pentru a face mai puțin diferența de culoare între listarea de fotografii și obiecte reale. 5.Ce adeziv ar trebui sa folosesc? Poti cumpara doar de la un magazin local care a solicitat tapet pulbere(necesita amestecarea cu apa) sau tapet terminat lipici. 6. Cum pentru a elimina tapet fără a deteriora perete? Da, există mai multe moduri, inclusiv abur sau prin pulverizare cu substanțe chimice. Conditii de plata putem accepta Western Union, Moneybooker, Card de Credit, Qiwi Wallet,Transfer Bancar. Transportul Articol vor fi postate în timp de procesare de la listare după plata este eliminat. Practic, va dura 10-30 de zile pentru a primi pachetul. Vă rugăm să cumpere din magazinele locale, dacă nu puteți să așteptați cu răbdare în timp de transport maritim ne-am declarat. Comerțul este transfrontaliere și par Avion este mai ieftin post drum, astfel încât este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru livrare. Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxa sau nu-l cumpere. Noi nu suntem Responsabili pentru taxe Vamale. Despre noi scopul Nostru este de 100% feedback pozitiv și 100% satisfacție a clienților. Vă rugăm să ne ajuta să continue să vă furnizeze aceste elemente de mare, lăsând toate pozitive și un "PERFECT" de rating atunci când lăsându-ne feedback-ul. Apreciem afacerea dvs. și vom face același lucru pentru tine. GARANȚIE DE SATISFACȚIE! Să ne contactați, vă Rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, este mai bine să lăsați-ne problema prin a NE TRIMITE un MESAJ, va rezolva și să fii mulțumit. Dacă aveți orice întrebări, preocupări, bine ai venit să ne contactați. Vom răspunde în termen de 24 de ore, în cele mai multe cazuri mai devreme. Lucram 7 zile pe săptămâni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 55cm x 10cm x 10cm (21.65in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Tratament De Suprafață Imagini De Fundal De Hârtie
Material Natural Material Tapet Planta
Utilizarea camera de zi
Nume De Brand perete vorbim
Stil Europa
Tip Material Natural De Fundal
Caracteristică Formaldehidă liberă,Rezistent la Mucegai,Mediu Prietenos
Utilizare Comerț,De Divertisment,De Administrare,De Uz Casnic
Cerere Living,TV și Canapea Fundal,lenjerie de Pat Cameră Etc.
Dimensiuni 5.3㎡
Unitate De Încărcare Usd/Rola
Numărul De Model WYJ681
Dimensiune 57.05 Square feet=32.8ft(length)*1.73ft(width);10m length, 0.53m width
Model Da
Funcția Rezistent La Apa,Ignifug,De Absorbție A Sunetului,Izolația Termică,Anti-Fum,Rezistente La Umiditate,Mucegai-Dovada,Izolate Fonic
Material Fibre de lemn tapet

Produse similare