Acasă Fuchsia Dublu Legume Fructe din Plastic de Golire Coș de Scurgere din plastic legume coș Filtru de Fructe și Legume de Instrumente 63797

49.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Lazyishhouse fiecare dintre produsele noastre sunt atent selectate, și prin fotografii profesionale, și descrierea detaliată a fiecărui produs pentru a arăta cele mai mari caracteristici și caracteristicile diferitelor cumpărători pentru cumparatori pentru a oferi o mai bună produs de orientare, credem lazyishhouse fiecare produs poate oferi o familie caldă pentru a adăuga o mulțime de confort și culoare.

Caracteristici Produs: 1. Continental double-decker de fructe și legume golire coș, un pătrat se ocupe de picurare cos 2 seturi, de înaltă calitate PP nici un miros. 2. Design dublu-strat, un coș de scurgere, cu un coș plin cu apă, care este, care este, se spală filtrul, convenabil, fructe și legume pot fi folosite toate. 3. Poate fi de asemenea folosit ca un canal de scurgere castron de haine, efect de scurgere este, de asemenea, efectul de levier. 4. Sheng Shui-bun de la partea de jos a Figura anti-skid pad de profil înalt de design, pentru a preveni propria zero cu desktop ștergeți.

Sfaturi: zero frontieră vor exista decalaj de convergență, non-problemă de calitate, daca te superi, te rog nu comanda,multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Dimensiunea Pachetului 22cm x 21cm x 18cm (8.66in x 8.27in x 7.09in)
Utilizarea golire coș
Nume De Brand lazyishhouse
Numărul De Model 63797-01
Plastic Tip PP
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Tip Coșuri De Depozitare
Material Plastic

Produse similare