LM3886 (1 +2) febra bord amplificator ( Speciale )

88.74lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


LM3886 (1 +2) febra bord amplificator

Bord amplificator de perspectiva fabrica de electronice

Descriere Produs

American National Semiconductor LM3886 (NS) un prestigiu , de înaltă performanță amplificator audio de putere cu circuite integrate , puterea maximă de ieșire de până la 68W, exacte și tonuri vii , de zgomot și distorsiuni sunt destul de mici , și funcția de protecție mai perfectă, performanță stabilă. LM3886 după ce a lansat cu mare succes , și în curând a devenit mare și medie putere HIFI, Amplificatoare audio și alimentat monitoare fidelitate circuitul de amplificare de configurare. Acest lucru poate fi descris ca doi IC audiofili nu e de mirare , cunoscută de toată lumea ; în ciuda dezvoltarea rapidă a tehnologiei audio de-a lungul anilor , dar cele două IC datorită performanță , calitate superioară a sunetului , bun , este încă utilizat pe scară largă, de durată. Lin celebru American de muzică audio producătorii trebuie să extindeți bază de LM3886 este scump echipajului , poate fi spus să fie un LM3886 amplificator audio IC orice audiofil va juca și să se joace de multe ori .

Detalii Produs

Toate componentele acestui produs sunt originale autentice , pure modest de calitate ; utilizarea de înaltă calitate piese de schimb originale , nu doar calitatea și siguranța sunt garantate, viață lungă, mai important, că performanța reală poate satisface obiectivele de proiectare de o garanție puternică. Exercitarea de cea mai bună calitate este consecventă scopul de restaurantul nostru .

n Utilizarea reală LM3886 ( demontat IC).

n Sus, folosind WIMA condensatoare de cuplaj condensatoare de 2,2 UF, condensatori electrolitici utilizate în Taiwan marca semnale bucla principală , principalul filtru condensator, folosind capacitatea de 1 0000UF * 4 , Folosind internă 8A Și mai presus de Plat punte redresoare , asigura un sprijin puternic pentru un flux constant de putere .

n Rezistor selecție de inele metalice de rezistență , circuitul principal are o precizie de ± 1% inele de rezistențe cu film metalic, asigura masina un bun raport semnal zgomot .

n PCB Folosind 1.6 mm Grosime Duplex Placa, 2.0 oz cupru grosime , HASL întregul proces pentru a se asigura că mărimea curentului prin performanță bună . PCB -clasa de calitate .

La LM3886 folosește un amplificator de putere și amplificator de putere de bord design split , amplificator de putere pentru fiecare canal o parte din bord , fiecare bord conține un amplificator de putere de panouri de bord și două mono ( 1 +2 )

Tensiune : 28V-0-28V

Putere : 7.2 * 8.9 CM

Amplificator de bord : 3.3 * 5.5 CM

Cumpărătorii trebuie să-citit

1 . Primirea de bunuri ( prin numărarea zi de primire ) nu sunt îndeplinite, vă puteți întoarce în termen de trei zile , de transport de marfă cumpărători responsabil pentru aspectul de un produs complet , nu înlocuiți componentele, sau nu se pot întoarce

2 Am toate mărfurile vândute on-line sunt produse de mai bună calitate , există puține reparații, dar dacă apare situația rework , cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale pentru a trimite peste , suntem responsabili de a trimite poștale, în termen de trei luni am finalizat schimbul de reparații de articole în termen de o zi după primirea de bunuri / 24 de ore . Ne-am dus în vânzarea de bunuri tuning normal după naștere.

( Pentru că toate produsele noastre sunt produse în masă , prețul are un mare avantaj, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare )

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Canale 2 (2.0)
Numărul De Model LM3886
Putere Maximă Per Canal 10W
Pachet Da
Tip Amplificator Profesional
Nume De Brand kaolanhon

Produse similare