200pcs Dura sigiliu de Căldură Psihiatru de Sertizare Racord,22-14AWG Fundul Conectorului de Sertizare Terminale de Sârmă Sfaturi (100*RED 100*ALBASTRU)

170.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cumpara-l! Veți beneficia în mod direct de la Fabrica din China

DuraSeal Căldură Termocontractibile Sertizare, Racorduri

100buc AWG22-18 ROSU + 100BUC AWG16-14 ALBASTRU

Dimensiuni:

Culoare

Sârmă Gama

Dimensiune mm

Core

A. W. G.

mm 2

OD

ID

Am

DHSCS -1-Rosu

22-18

0.5-1.0

4.8

1.7

35.0

Cupru

DHSCS -2_Blue

16-14

1.5-2.5

5.8

2.4

35.0

Cupru

DHSCS -3-Galben

12-10

4.0-6.0

6.8

3.6

42.0

Cupru

Descriere:

Căldură Termocontractibile Butt Îmbinare cu Conectori (DHSCS) este realizat din poliolefină, cu adeziv garnituri pentru protejarea racordurilor de apă, condens, sare și coroziune. Spre deosebire de alte conectori cu Alamă sau Tinn interior nuclee, nostru nuclee sunt de cupru, de Înaltă calitate pentru sigiliu rezistent la apa.

Cum să utilizați?

Face sârmă introdus în terminal, utilizarea clemelor pentru a asigurați-vă că firele sunt bine fixate, încălzire cu un pistol de căldură, conectorii va proteja firul ca un nou fir, nu slăbiți prematur.

Politica De Returnare

Pentru că noi expediem prin China post,se va lua destul de mult timp.Deci, aici mai mult de $150 de valoare pentru o comanda,,voi aranja pentru o altă metodă pentru shippment(cum ar, cum ar fi DHL,FEDEX și EMS) fără a mai exite taxă.

Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă puteți întoarce/schimb termen de 14 zile după ce ajunge la bunuri cu plin de bani rambursare (cu excepția taxa de transport) atâta timp cât produsele sunt în forma originală.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a livra comanda dumneavoastră înapoi, noi vă va spune adresa de revenire, După ce am primit pachetul am o restituire sau de schimb la tine . Returnat trebuie să fie în starea inițială.

Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.

Contactati-NE

1. Satisfactia clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție.

2. Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați înainte de a licita! Multumesc.

3. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Vilatudor.ro. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.

Mult Noroc și Au o experiență de cumpărături frumos! Păstrați legătura și sperăm să te văd din nou în curând

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (200 piese/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Numărul De Model HBHT
Tip Fundul Conector
Ecartament 22-14 AWG

Produse similare